Bolesť, bezmocnosť a obeta – to všetko v novom klipe FicTive Marry!

Leto sa začalo a s letom prichádzajú aj novinky rockovej partičky z Košíc – FicTive Marry! Okrem toho, že majú pred sebou každý týždeň nejaký letný festival a koncert, môžu sa pochváliť už aj svojim debutovým videoklipom!

A nie len tak hocijakým – o videoklip sa totiž postaral samotný producent a režisér – Michal Kunes Kováč, ktorý „točil“ už aj Rytmusa, Tinu , Moniku Bagárovú, Mira Jaroša, Dominiku Mirgovú, Martina Haricha, Komajotu. atď.

Videoklip k skladbe „Donekonečna“ je akýmsi príbehom dvoch padlých anjelov, ktorí sú uväznení v starom kláštore už niekoľko storočí a aj keď ich delí iba zopár centimetrov, nemôžu sa k sebe dostať.

Skúšajú to stále a donekonečna , musia „preplávať“ každým pocitom. Sú tak neskutočne blízko a pri tom tak ďaleko, až sa rozhodnú odseknúť si krídla a to ich navždy spojí.

V klipe tečie krv, strháva sa koža, zábery pripomínajú miestami horor a samozrejme nesmú chýbať ani prestrihy na kapelu, ktorá si natáčanie užívala.

Líder kapely, Marek, sa vyjadril, že to bolo neskutočne vtipné natáčanie, najmä, keď sa točil príbeh anjelov – airbrush, filmové efekty, sádra, vosk, filmový silikón, atď. jednoducho, zážitok.

Dokonca na miesto natáčania dorazili aj policajti, ktorí boli privolaní, lebo sa točilo na „súkromnom pozemku“ a niekomu to vadilo.

Jeden z policajtov sa opýtal, čo sa to tu vlastne robí a keď kapela odpovedala, že „točíme videoklip“, tak nasledovala vtipná reakcia prešovského policajta, ktorý odpovedal : „To vážne ??? Potom to rýchlo dajte na facebook, nech si to pozrieme aj my“ .

V hlavnej úlohe anjelov sa predstavili blízki priatelia kapely a to mladá študentka stavebnej fakulty z Košíc – Zuzana Bodnárová a metalista telom aj dušou, sabinovčan žijúci v Košiciach, Lukáš Rolík.

Videoklip sa točil v Prešove, scenár nechala kapela na Kunesa. Singel produkoval samotný Jimi Cimbala.

Všetky potrebné informácie o kapela nájdete na ich fanbooku: www.facebook.com/fictivemarry a hudbu si môžete vypočuť buď na www.bandzone.cz/fictivemarry alebo najlepšie LIVE na niektorom z koncertov.

Zdroj: FTM