Bobot a Spoko prichádzajú s novinkou Vianočný darček

Spevák a frontman skupiny Smola a Hrušky Spoko Kramár už dlhodobo pracuje so svojím produkčným tímom na detskom projekte Bobot Robot. Po úspešných skladbách a klipoch Škrečok Lečo a Včela je najvzácnejšia vydáva ďalšiu novinku, tentokrát s vianočnou tématikou, ktorá poteší nielen malých, ale aj veľkých ako sa spieva v novinke Vianočný darček.

Tajné sny splnia nám Vianoce

„Keď som pred dvoma mesiacmi na rozhovore vo Fun rádiu s Katarínou Vargovou vravel, že neviem, či ešte napíšem ďalšiu vianočnú pesničku, tak už o pár dní bolo všetko úplne inak. Najprv sa mi ozval kamarát a textár Martin Chudík, že či nepotrebujem vianočný text. Ja som ho trošku neslušne odmietol. Ešte v ten istý deň ďalší kamarát a kameraman Pavol Varga len tak medzi rečou spomenul, že čo keby si spravil nejaký detský vianočný song, tiež som ho niekam poslal. No keď mi na ďalší deň jeho excelencia BOBOT ROBOT poslal fax, že či mu napíšem vianočný song, to už som mal fakt nervy. O pár dni som vychladol, zamyslel sa, že žiadosť od takej excelencie sa predsa neodmieta a poprosil som teda o ten text. Začal som na tom pracovať, zhudobnil text, nahral demo a zdieľal do vesmíru. Universum bolo nedmieru spokojné, manažeris Martin Hlavatý tiež, tak som sa ešte pohral s úpravou textu a za pomoci mojích zlatých detí sme naspievali refrén. V štúdiu u Pavla Fecíka sme skladbu dokončili. Nenapadol ani prvý sneh a už sme natáčali vizuál v LaborARTorium – experiment galeria. Ďakujeme všetkym deťom a tým, ktorí nám pomohli. Nech sa páči Vianočný darček len pre vás.”,  opísal vznik vianočnej detskej pesničky tvorca projektu Bobot Robot Spoko Kramár.

Bobot ešte nemá svoj oficiálny merchandise, ale môžeš podporiť nás na e-shope Smola a Hrušky: https://smolaahrusky.sk/eshop/read

PR správa: Martin Hlavatý / manažér Smola a Hrušky a Bobot Robot
Foto: archív SaH, Bobot Robot