Bláznivý Balkan Bashavel v bláznivom apríli – MALALATA a živá kapela.

Divoká žúrka pod taktovkou DJského dua MALALATA je späť. Celonočné šantenie, roztodivné tanečné kreácie a nespútaná energia.

Bratislava už vie, aké je to bashaveliť sa, a druhýkrát si to isto užije ešte viac. Veď kde inde znejú balkánske beaty, cigánska muzika, žhavá cumbia a hravé reggae na jednom mieste v jeden večer? Len v sobotu 26. apríla vo Véčku.

DJs z MALALATA spolu hrávajú už viac ako 7 rokov. Revírom ich vychytených akcií je predovšetkým stredná Európa, no predstavili sa už aj za veľkou mlákou v USA a Mexiku, a taktiež na jednom pódiu s esami ako Parov Stelar Band, Mahala Rai Banda, Shantel, Fanfare Ciocarlia a N.O.H.A. Pri žiadnom z vystúpení neostávajú publiku nič dlžní a do každého idú so 100% nasadením.

malalata3

MALALATA rozbalí svoj balkánsky cirkus vo V-klube ako špeciálnu pop-up party pod záštitou Capo di Tutti. Ako hosť je pozvaný domáci DJ Lenin Krevic. Tento ostrieľaný selektor servíruje špičkový výber Ostblok hudby, ktorú si len tak hocikde nevypočujete. Zdarne sekundovať mu bude DJ menom Dr. Tesla. Živý koncert si strihne čerstvo obnovený band The Love Songs Orchestra, ktorý prináša osobité podanie balkánskej muziky, najmä melódií z filmov Emira Kusturicu.

Odhoďte ostych a vstúpte v sobotu do čarovného sveta Balkan Bashavelu. Nechajte si narásť fúzik, zaveste na seba kilečko mačacieho zlata alebo si zadovážte zlatý zub. Všetko sa bude perfektne vynímať na fotkách. A keď vám pri tanečnom hýrení vyhladne a vysmädne, budú po ruke home-made chuťovky a balkánska pálenka zo zásob Capo di Tutti.

V-klub
Nám. SNP 12, Bratislava
26. 4. 2014 | 20:00
Event: www.facebook.com/events/247990982053896
Predpredaj: www.predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/985/balkan-bashavel

BB_plagat_april

Zdroj: V-klub