BijouTerrier vyráža na turné – Nahnevá novým klipom politikov?

Novú akvizíciu slovenskej hudobnej scény kapelu BijouTerrier, ktorá vznikla pod producentskou taktovkou Petra Kuka Hrivňáka, čaká už tento piatok krst ohňom. Paradoxne si ho však sama pekne okorenila.

BijouTerrier

BijouTerrier sa už tento piatok predstaví na premiérovom koncerte svojho historicky prvého turné. Pamätným miestom sa stane Spišská Nová Ves. Partička, ktorá hrá v zložení Alena „Pajta“ Pajtinková alias Zita Rigondeaux (spev), Ivan „Ajala“ Matejovič alias Vojtech Ujlaky (spev), Tomáš Lobb alias Gejza Pandou (gitara), Peter „Sanchez“ Saniga alias Valentín Rozsa (basová gitara) a Ivan „Iwiak“ Matejovič ml. alias Imrich Ujlaky (bicie) si však zavarila ešte pred týmto očakávaným štartom.

BijouTerrier

Po videoklipe k singlu Prečo plačeš Vilém? zverejnila v poradí druhý ku skladbe Vláda. Réžie, kamery a strihu sa opäť ujal Henrich Varga a kapela v ňom nezostala nič dlžná svojmu žánru, no ani slovenskej politickej scéne. Po jeho zhliadnutí je jasné, že jej príslušníci sa na turné iste nebudú hrnúť. BijouTerrier verí, že politické špičky šnúru neohrozia, a to ani napriek tomu, že turné štartuje v piatok trinásteho.

Tu sú termíny turné:
13.1.2012 – Spišská Nová Ves
14.1.2012 – Košice
19.1.2012 – Nitra
20.1.2012 – Trenčín
21.1.2012 – Bratislava

Za uverejnenie mnohokrát ďakujeme! V prípade ďalších informácií nás neváhajte kontaktovať. Inak budeme kontaktovať my vás…

Zdroj: Nikoleta Kováčová / PR BijouTerrier
Publikoval: Redakcia GREGI.NET