Big D and the Kids Table v novembri na Sedmičce!

Protřelá ska-punková formace z Bostonu dorazí 26. listopadu do pražského klubu 007 Strahov. Big D and the Kids Table představí nejen svoje poslední album vydané v letošním roce. Večírek odstartují britští Random Hand.

Českému publiku známá ska-punková kapela opìt přiveze to nejlepší, co nabízí proslulá bostonská hudební scéna. Členové Big D and the Kids Table jsou podle svých vlastních slov zkrátka závislí na muzice. Za patnáct let existence prokázali, že hudba je pro nì přednìjší než cokoli jiného a frontman kapely David McWane říká: “Jsme moderní američtí gypsies”. Přesnì to také čiší z jejich poslední desky – For The Damned The Dumb & The Delirious. McWane o desce tvrdí, že je jejich zdaleka nejlepším počinem. Celá bostonská hudební scéna se spojila, aby Big D umožnila album nahrát a vydat, a kapela tak desku vytvořila úplnì bez penìz.

Big Dand The Kids Table

Energickou a unikátní show bostonských ska-punkových matadorù doplní koncertní set britských Random Hand, kteří se naposledy představili českému publiku letos v létì na festivalu Mighty Sounds. Jejich vystoupení jako vždy slibuje šílenou a energií nabitou fúzi ska-punku a metalu.

O desce For The Damned The Dumb & The Delirious: Celý Boston se sjednotil, aby bez jediné koruny spolu s Big D and the Kids Table vytvořil novou výbušnou ska-punkovou nahrávku: For The Damned The Dumb & The Delirious. Celá řada zvukařù, studií, lidí, kteří desku masterovali, spousta kytarových technikù a dalších, ti všichni dali stranou prùmyslové standardy, otevřeli kapele dveře, nabídli jí svùj čas a svoje schopnosti a ukázali tak, jak vypadá opravdové umìlecké přátelství. Album dokazuje, že umìní stále ještì předčí peníze. Na desce najdete úderný punk načichlý trash metalem staré školy, ska plné adrenalinu, tolik typické pro bostonstké bary nebo rozjařené chorálové melodie. To vše dohromady znamená, že tohle album by vám zkrátka nemìlo uniknout.

Big D and the Kids Table (USA)
Random Hand (UK)
Klub 007 Strahov, Praha
sobota 26. listopadu 2011
vstup: 250,-
start: 19:30

Big

Zdroj: HPK-Productions s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET