Bez opony so Zuzanou Kronerovou!

V nedeľu 25. 10. privíta herec Jakub Abrahám vo svojej talk show Bez opony dámsku hereckú osobnosť – Zuzanu Kronerovú. O svojom živote pred i za oponou porozpráva v Istra Centre v bratislavskej Devínskej Novej Vsi.

Charizmatický hlas, šarmantné vystupovanie a dokonalé herecké majstrovstvo robia zo Zuzany Kronerovej veľku dámu slovenského herectva, ktorá ako dcéra jedného z najväčších slovenských hereckých velikánov nezostala otcovi v tieni. Napokon v jej rodokmeni putuje herecká krv doslova mnohými pokoleniami od oboch rodičov cez strýkov až po bratranocov. Zdá sa teda, že jej ceta k herectvu bola jednoznačná… Ale aké boli jej strasti, ale aj radosti na ceste k veľkej kariére nám porozpráva už ona sama. Októbrovým hosťom Jakuba Abraháma bude herečka Zuzana KRONEROVÁ.

Jakub Abrahám je herec a moderátor pôsobiaci v dabingu, rozhlase a divadle a taktiež lektor herectva na súkromnej ZUŠ v Bratislave. Od roku 2011 je zakladateľ a riaditeľ Činoherného klubu v Bratislave, v rámci ktorého má aj svoju talk show BEZ OPONY, kde uz vyspovedal desiatky známych osobnosti z kultúrneho života.

Bez opony je úspešným projektom OZ Činoherný klub DNV, ktoré vzniklo v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves pred piatimi rokmi. Cieľom združenia je kultúrny a regionálny rozvoj Devínskej Novej Vsi, najmä prostredníctvom divadelného umenia.

Bez opony
25. 10. o 17.00 hod.
Istra Centrum
Hradištná 43
Bratislava – Devínska Nová Ves
www.cinohernyklub.sk

plagat_bez opony s kronerovou

Zdroj: Činoherný klub DNV, o. z.