Bez opony s Henrietou Mičkovicovou!

Tentokrát privíta herec Jakub Abrahám vo svojej talkshow Bez opony významnú slovenskú herečku Henrietu Mičkovicovú. O svojom živote pred i za oponou porozpráva už túto nedeľu 15. 3. 2015 v Istra Centre v bratislavskej Devínskej Novej Vsi.

Je všeobecne známe, že diváci si často svojich hrdinov z televíznych obrazoviek stotožňujú aj v reálnom živote. Typickým príkladom toho sú seriáloví doktori. A tak sa stáva, že ich predstaviteľov ľudia na ulici zastavujú a „chŕlia“ na nich svoje problémy a diagnózy. Čo ale robiť, ak ide o negatívnu postavu? Nuž, to vám potom nechcú občas predať ani len ten rožok v supermarkete. Podobne na tom bol aj hosť marcovej Bez opony. Napriek tomu, že je to krásna žena a samozrejme vynikajúca herečka, v našom najpopulárnejšom seriáli stvárňuje doslova „mrchu“, ktorej všetci hravo naletia. Ponúkame vám jedinečnú možnosť spoznať túto sympatickú herečku naživo, v reálnom živote mimo televíznych kamier. Napriek tomu, že je dlhoročnou známou divadelnou, dabingovou a televíznou herečkou jej meno je už istý čas späté s Búrlivým vínom. Príďte sa presvedčiť, že seriálová Ingrid Horská je tiež len fiktívnou televíznou postavou, ktorú brilantne hrá Henrieta MIČKOVICOVÁ.

Bez opony je úspešným projektom OZ Činoherný klub DNV, ktoré vzniklo v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves pred štyrmi rokmi. Cieľom združenia je kultúrny a regionálny rozvoj Devínskej Novej Vsi, najmä prostredníctvom divadelného umenia.

Bez opony
15. 3. o 17.00 hod.
Istra Centrum
Hradištná 43
Bratislava – Devínska Nová Ves
www.cinohernyklub.sk

Plagat_Henrieta Mičkovicová

Zdroj: Činoherný klub DNV, o. z.