Betrayers Of Blood Vás čaká aj v tomto roku!

Zradcovia Krvi úspešne prežili apokalypsu, aby Vám aj v roku 2013 naservírovali kvarteto ďalších zvučných mien SVK scény! Príďte ich podporiť a zabaviť sa na vynikajúcu akciu; za bezkonkurenčnú cenu.

A je z čoho vyberať! Čakáme Vás v najlepší možný deň – v SOBOTU 4. mája v Klube 77 v Banskej Bystrici v zostave:

GALADRIEL [Melodic Dark/Doom Metal / BA]

Kapela, ktorá stála pri zrode štýlu „Female Fronted“. Dnes, po rokoch strávených na európskych pódiách, vyráža dych svojím prepojením dobra a zla. I drsniaci si prídu na svoje – nová doska „The 7th Queen Enthroned“ je namiešaná pre nielen metalové masy.

ČAD [Hardcore Metal / PK]

Legendárne svätojurské komando sa v posledných rokoch dostalo do povedomia širokej verejnosti. Víťazstvo v ankete Radio_Head Awards 2011, účasť v kreslenom seriáli Lokal TV + mnohá iná skaza. Aj o tom je „Ťažký Kov“ a kto neverí, Pišta Vandal ho naživo presvedčí!

PERVERSITY [Brutal Death Metal / PO]

Najkrutoprísnejší fenomén z východu, resp. príjemná porcia blasfémie = toť PERVERSITY a ich „Death Metal Eternal“. Aj Slovensko má svoj IMMOLATION, návrat pod Urpín po takmer 5 rokoch..

EMPYRION [Symphoblackened Death Metal / NR]

Najväčší objav Gothoom Prods. 2012: kapela založená na troskách CORRUPTED MELODY, pokračujúca v odkaze symfonicky ladených extrémov.. TO musíte vidieť! (For fans of FLESHGOD, DIMMU BORGIR etc.)

Svoju účasť na akcii potvrďte tu: https://www.facebook.com/events/148859501939657/

Entry: 4 € presale / 5 € na mieste
+ Tombola o CD a Merchandise kapiel, PROFI-Zvukár, Distro, Alko / Nealko

Zdroj: Fajo / MetaliriuM, SURGICAL DISSECTION