Ben Cristovao mieri po roku do Bratislavy, v decembri vystúpi v klube Babylon.

Ben Cristovao sa vracia do Bratislavy! Už 10. decembra predstaví so živou kapelou nové piesne z najnovšieho albumu Palmy a Neóny. Ten má vyjsť začiatkom decembra. Vstupenky sú k dispozícii na Predpredaj.sk.

Ben Cristovao má za sebou ďalší úspešný rok plný silných singlov (Penny, ASIO, Pure Girl) a tiež videoklipov s miliónmi zhliadnutí na YouTube. Tieto songy sa tiež objavia na novom, už štvrtom štúdiovom albume, ktorý Ben práve finišuje spoločne so svojím kanadskými producentmi The Glowsticks. To dostane názov Palmy a Neóny: „Palmy preto, že rád cestujem a sú pre mňa symbolom úniku z tohto sveta. Neóny  sú zas kluby a svetla. Názov zároveň obsahuje hru so slovami, keď vložím medzeru a sú to „ne ony“. Ku klubom patrí určitý typ dievčat, na ktoré si človek musí dať pozor, čo je rozpísané aj v albume.” Tak vysvetľuje názov samotný Ben.

V bratislavskom klube Babylon sa fanúšikovia môžu tešiť na skvelú show, ktorú podporí živá kapela aj dvojica tanečníkov Fugi a Kenny. Minuloročný koncert v Bratislave bol vypredaný, preto odporúčame s nákupom vstupeniek príliš neváhať.

Event: www.fb.com/events/1188017464588062/
Predpredaj: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/8967/ben-cristovao-live-show

ben_sk_a1

Zdroj: Linda WAGNEROVÁ