Ben Böhmer zamíří v létě do Prahy na Křižíkovu fontánu.

Berlínský producent a aktuálně jedna z nejjasnějších mladých hvězd na poli taneční scény se v neděli 25. července 2021 vrátí do Prahy, kde předvede svojí skvělou live show v jedinečném prostředí nově osvětlené Křižíkovy fontány. Návštěvníky tak čeká nezapomenutelný zážitek, který v sobě snoubí jedinečnost Benovy hudební produkce a originální prostředí jednoho z nejzajímavějších skvostů pražské architektury.

Jeho první album s názvem Breathing, které vyšlo na konci roku 2019 na legendárním britském labelu Anjunadeep, se rychle stalo velkým hitem a na streamovacích platformách posbíralo již miliony přehrání. Boris Brejcha, který remixoval titulní track Breathing, označil Bena jako nejprogresivnějšího umělce za rok 2020.  Chválou ale nešetřili ani další osobnosti mezinárodní taneční scény. Za zmínku rozhodně stojí i Benův úžasný remix tracku Father Ocean od Monolink, což byla tatáž skladba, kterou odstartoval své vystoupení na Křižíkově fontáně před dvěma lety na akci Anjunadeep Open Air: Prague (kompletní záznam zde: https://youtu.be/b9kThoLdDc8). Další poctou byl pak velmi povedený remix skladby Red Dressed od francouzského mága Woraklse. Jeho úplně nejnovějším počinem je singl Run Away s vokály Felixe Raphaela, který Ben nahrál spolu s holandským duem Tinlicker.

Benův výjimečný talent upoutal pozornost také respektovaného hudebního video kanálu Cercle, pro který odehrál svůj set v letícím horkovzdušném balónu v turecké Cappadocii. Video se zařadilo s více jak 11 miliony přehrání mezi nejúspěšnější, která na YouTube profilu Cercle najdete.  
Ben Böhmer live above Cappadocia in Turkey for Cercle: https://youtu.be/RvRhUHTV_8k

Ben před nedávnem na svém instagramu oznámil, že jeho druhé album je hotové a mělo by vyjít ještě na podzim tohoto roku. A jelikož víme, že rád ve svých setech nevydané tracky testuje, máme se v Praze rozhodně na co těšit. Bude to zážitek!

Vstupenky jsou k dostání v předprodejní síti GoOut.

Ben Böhmer live
25. 7. 2021, 16:00 – 22:00
Křižíkova fontána, Praha
Pořádá Delite Agency
Předprodej na www.goout.net

Zdroj: TS