BeeFree mení dátum a miesto konania.

Festival BeeFree sa mal konať 26. a 27. júla 2013 na letisku v Trenčíne. Vážne technické komplikácie ale spôsobili, že organizátori museli na poslednú chvíľu zmeniť miesto konania podujatia i termín.

Pätnásty ročník najväčšej tanečnej akcie na Slovensku sa napokon uskutoční 9. – 10. augusta 2013 v atraktívnom areáli Divoká voda v bratislavskom Čunove. Návštevníci tam budú môcť využiť viaceré zaujímavé atrakcie a užiť si víkend ešte viac. Z centra Bratislavy sa bude dať priamo do areálu dostať linkami mestskej hromadnej dopravy.

Nič sa nemení na fakte, že festival bude opäť zadarmo a ponúkne 36 hodín hudobnej produkcie bez prestávky. Festival tak bude prístupný pre všetkých, ktorí sa majú chuť zabávať bez toho, aby za to museli platiť. Návštevníci budú mať zadarmo k dispozícii i stanové mestečko. Platiť sa bude len za parkovanie, ktoré bude stáť 10 eur. Europa 2 sa ako mediálny partner postará o live streaming z festivalu.

Na festivale bude celkovo päť pódií. Tie budú tak ako vlani rozdelené podľa žánrov drum and bass, house, trance, techno a techhouse. Hrať sa začne v piatok 9. augusta o 18:00 a hudba doznie v nedeľu 11. augusta o 06:00 ráno. Vzhľadom na náhlu zmenu miesta a termínu podujatia, zatiaľ nie je známy kompletný line-up. Ten v súčasnosti organizátori finalizujú a zverejnia ho hneď, ako to bude možné. Na BeeFree sa predvedie viac ako 150 domácich dídžejov.

V pôvodne avizovanom termíne BeeFree, v piatok 26. júla, sa bude v bratislavskom klube LOFT! konať oficiálna warm up párty festivalu. Na voľne prístupnom podujatí sa predstaví fínsky dídžej Lovetone a tiež holandský producent Juventa. Obaja sa mali ukázať na festivale BeeFree, a keďže organizátori ich fanúšikov nechceli sklamať, dovedú ich exkluzívne na túto warm up párty. Okrem Lovetonea a Juventu vystúpia v LOFT!e aj Pico, Stame, Robbie a Fester.

www.beefree.sk
www.facebook.com/beefreefestival
www.twitter.com/BeeFreeFestival


Zdroj: BeeFree