Beckovské Slávnosti v žiare hviezd.

Leto už opäť útočí. Slnečné lúče zatiaľ len jemne šteklia a provokujú k zábave. Nudíte sa a čakáte na zázraky?  Všetky smútky a problémy nechajte minulosti aj zázraky sa občas udejú.

Od 17. až do 19. júla sa Beckov premení na najčarovnejšie miesto s rozprávkovou atmosférou, pohodou a nezabudnuteľnou zábavou. Kúzlo pradávnych časov bude dýchať po tieto dni z každej jeho uličky.

Legendárne Beckovské Slávnosti sú späť. Aj tento rok sa v dňoch 17. až 19. Júla v jednom z najmalebnejších kútov Slovenska predvedú  Bludní rytieri na hrdých tátošoch . Rinčanie zbraní a svišťanie šípov pripomenú doby, keď pradávni hrdinovia bojovali o srdcia spanilých dám. Nafukovacie kráľovstvo s hradom, šmykľavkami a trampolínou vyčaria úsmev na každej detskej tvári.  Najlepší remeselnícki majstri prekvapia svojimi umeleckými kúskami.  Majstrovstvá sveta v hode vidlami VIDLOMET  sú už domácou tradíciou. V D.A.S. Aréne sa môžete tešiť na množstvo  diskusií, premietania alebo prezentácií na aktuálne i neobyčajné témy.

Zábava bez hudby nie je žiadna zábava. Nemusíte sa obávať.  V Beckove sa už pravidelne objavujú len tie najlepšie kapely a interpreti z pomyselného hudobného neba. Toto leto tomu nebude inak. Na oblohu vyjdú hviezdy a nie hocijaké. Zatiaľ prezradíme len pár mien. Richard Muller je v populárnej hudbe pojem, ktorý svojou nádhernou hudbou a spevom pohladí nejednu romantickú dušu. Na pódiách sa objaví aj muzika z trochu iného súdka. Struny na gitarách pre vás rozozvučia geniálni šialenci z Horkýže Slíže a rozhodne to ani zďaleka nebude všetko.

Viac info na: www.doubleagency.sk

BS 2015 mail

Zdroj: DOUBLE AGENCY  s.r.o.