Beckovské Slávnosti klopú na dvere.

Leto už opäť útočí. Slnečné lúče príjemne šteklia a provokujú k zábave. Nudíte sa a čakáte na zázraky? Všetky smútky a problémy nechajte minulosti aj zázraky sa občas udejú.

Od 18. až do 20. júla sa Beckov premení na najčarovnejšie miesto rozprávkovej atmosféry, pohody a nezabudnuteľnej zábavy. Kúzlo pradávnych časov bude dýchať po tieto dni z každej jeho uličky.

Legendárne Beckovské Slávnosti sú späť. Aj tento rok sa v dňoch 18. Až 20. Júla v jednom z najmalebnejších kútov Slovenska predvedú Bludní rytieri na hrdých tátošoch . Najlepší remeselnícki majstri prekvapia svojimi umeleckými kúskami. Majstrovstvá sveta v hode vidlami VIDLOMET sú už domácou tradíciou. Môžete sa tešiť na množstvo diskusií, premietania alebo prezentácií na aktuálne i neobyčajné témy.

Pomyselnou čerešničkou bude rozprávanie známeho cestovateľa Petra „Becka“ Ondrejoviča , ktorý predstaví svoje neuveriteľné dobrodružstvá z rovníkových oblastí Ameriky a Afriky.

Nemenej zaujímavou témou budú včely a ich nezanedbateľné miesto v našom živote. Liečenie medom, peľom, propolisom i ďalšie dôležité informácie. Aká by to bola zábava bez hudby? VBeckove sa už pravidelne objavujú tie najlepšie kapely a interpreti z domácej scény. Toto leto tomu nebude inak. Zatiaľ prezradíme len jedno meno. Struny na gitarách pre vás rozozvučí populárny Gladiátor.

Viac info na www.beckovskeslavnosti.sk

Zdroj: DOUBLE AGENCY  s.r.o.