Beckovské Slávnosti 2016: Fantastický víkend v Beckove!

Ešte stále počuť ozvenu posledného školského zvonenia. Prázdniny otvárajú hranice všetkým snom. Možno sa tešíte , ale možno sa zároveň meníte na klbko nervov. Kam ? To je otázka , ktorá rezonuje ako starodávna gitara v kúte. Ak zúfate, my vás zachránime. Ak pochybujete, my vám dáme istotu. Legendárne Beckovské Slávnosti sú späť.

V lone nádhernej prírody, nad ktorou sa pyšne vypína starobylý hrad, sa v dňoch 15. až 17. Júla aj tá posledná zabudnutá ulička tajomného Beckova premení na rozprávkovú. Na každom kroku striehnu okamihy plné napätia a dobrodružstiev. Liečivá atmosféra pradávnych vekov zvíťazí nad všetkými problémami. Spoločne podľahneme čaru skoro zabudnutej radosti v opojnom opare voňavých špecialít a šťavnatých dobrôt. Spoľahlivo nasmerujú nos aj najnáročnejšieho gurmána. Žiadne hrdlo nezostane suché. Lahodný mok bude pretekať stolmi, rovnako ako dobrá nálada..

Neobávajte sa! Nemajte strach! Budete svedkami ako sa vlna, drevo, kov a hlina menia v šikovných rukách na malé zázraky. Slávni majstri remesiel zo všetkých kútov Slovenska predvedú jedinečné umenie. Stredoveký tábor rozvinie svoje šiatre do nebývalých rozmerov. Nebude núdza na húfy statočných rytierov v plnej zbroji. Kvôli prchavým prejavom priazne nádherných dvorných dám nebudú váhať riskovať ,, takmer“ holý život v krutých súbojoch. Hrdinské luky padnú do každej ruky, ktorá si ich bude ochotná vyskúšať v streľbe na terč.

Svetoznáme Majstrovstvá sveta v hode vidlami 2016. Kto by ich nepoznal?! Víťaz sa vždy vykúpe v obdivných pohľadoch spanilých slečien, alebo aspoň v závistlivom zazeraní súperov. Diskusné fóra na aktuálne i trochu nezvyčajné témy. Nafukovacie kráľovstvo pre najmenších nezbedníkov sa tento rok nafúkne na hotové impérium. Nekonečné šmykľavky a trampolíny len veľmi ťažko opustíte. Smejko a Tanculienka budú pre neposedných šarvancov mamutím hudobným magnetom.

Lákajú vás nepreniknuteľné tajomstvá vesmíru? Máme astronomické prekvapenie iba pre vás. Malá hvezdáreň s profesionálnym ďalekohľadom. To je to pravé romantické miesto pre čerstvo, alebo aj pre permanentne zamilované páry. V sobotu zažiaria na nočnom nebi aj hviezdy hudobné.

HEX, INĚ KAFE, ČEHOMOR, K. Knechtová sú zárukou kvalitnej hudby a zábavy. V nedeľu boje utíchnu. Znepriatelené armády si podajú ruky a pripijú na mier. Rinčanie zbraní vystrieda detský smiech a jasot. Bol by v tom čert, keby ste sa nudili. Cigánski Diabli zahrajú do tanca aj na citlivú strunu,   Neváhajte a príďte si oddýchnuť do náručia prekrásneho zeleného raja. Neobanujete!!!

Viac na www.beckovskeslavnosti.sk.

plagat_beckovske_slavnosti_2016

Zdroj: DOUBLE AGENCY  s.r.o.