Beatpatrol 2013 láka na hviezdy: Justice, Steve Aoki, Steve Angello, Hardwell, Boys Noize a ďalší!

Jubilejný piaty ročník festivalu tanečnej hudby Beatpatrol prináša hviezdy  svojho trojdňového programu! Do areálu VAZ pri meste St. Pölten počas víkendu 31.mája až 2.júna prihrmia hviezdy ako Justice, Steve Angello, Steve Aoki, Hardwell, Boys Noize, DJ Antoine, DJ Fresh či Calyx. Vstupenky na výnimočný tanečný maratón sa predávajú v sieti Eventim.sk.

Najväčšou hviezdou programu je zatiaľ duo Justice so svojim DJ setom. Producent, DJ, grafický dizajnér a bývalý člen zoskupenia Swedish House Mafia – Steve Angello príde zahrať poctivé houseové kúsky.

O živelnú, miestami až s punkom hraničiacu skvelú šou sa zasa postará Američan s ázijskými koreňmi Steve Aoki. Z trojdňového programu sú už teraz známe mená ako Hardwell, Boys Noize, DJ Antoine, Joachim Garraud, DJ Fresh, Andy C a ďalší.

Festival Beatpatrol zverejnil len časť mien zo svojho programu. Na podujatí žiari každoročne vyše 100 účinkujúcich, ktorí hrajú na otvorených i krytých scénach. Areál VAZ pri St. Pölten je od Bratislavy vzdialený len 150 kilometrov.

Na rovnakom mieste sa koná aj FM4 Frequency festival. Výstavisko je idálnym miestom pre festivaly a hudobné podujatia. K dispozícii je veľké parkovisko, kamping pri potoku a tradične kvalitné rakúske služby.

Vstupenky: Permanentky na festival Beatpatrol sa na Slovensku predávajú na www.eventim.sk a vo všetkých predajných miestach Eventim. V ponuke sú aj balíčky permanentka + karavan.

Eventim: https://www.eventim.sk/sk/vstupenky/beatpatrol-festival-2013-st-polten-vaz-275907/event.html

BEATPATROL 2013
31.máj – 2. jún 2013
VAZ St. Pölten
Kelsengasse 9
3100 St. Pölten/AUSTRIA
https://www.beatpatrol.at

Zatiaľ potvrdený Line-Up:
JUSTICE DJ-Set
STEVE ANGELLO
ARTY
SWANKY TUNES
AN21
FIREBEATZ
MAX VANGELI
THIRD PARTY
STEVE AOKI
HARDWELL
BOYS NOIZE live
DJ ANTOINE
JOACHIM GARRAUD – 3D Invasion Show first time in Austria
KLANGKARUSSELL – exclusive festival show 2013
DJ FRESH
SKAZI
GESAFFELSTEIN live
BRODINSKI
XKORE
AUTOEROTIQUE
SOUTH CENTRAL

PROXY

DEORRO

KLOPFGEISTER

WATCH THE DUCK

ANDY C

GOLDIE

CALYX & TEEBEE

LOADSTAR

WILKINSON

HAMILTON

KOVE & LOKO – ProgRam Showcas
e

Zdroj: BEATPATROL