Beatpatrol 2012 ponúkne hviezdne mená: Avicii, Armin van Buuren, Calvin Harris aj Steve Aoki!

St. Pölten – Najvýznamnejší elektronický festival v našom regióne, rakúsky Beatpatrol, predstavil svojich najväčších ťahúňov! Do areálu VAZ pri meste St. Pölten budú počas víkendu 20. až 22. júla smerovať kroky takých hviezd ako Avicii, Armin van Buuren, Calvin Harris či Steve Aoki! Vstupenky na výnimočné podujatie sa u nás predávajú aj cez www.ticketstore.sk.

Štvrtý ročník je dosť na to, aby sa Beatpatrol vypracoval medzi najjagavejšie hviezdy na európskom festivalovom nebi. Dnes sa môže významné podujatie pochváliť dvomi headlinermi na deň, každý z nich je zvučné meno. Azda najviac žiari na tohtoročných plagátoch Tim Bergling ukrytý za značkou Avicii. Autor megahitu „Levels“ sa pýši aj neoceniteľným úspechom z podujatia Ultramusicfestival v Miami, kde počas jeho vystúpenia na parkete krepčila aj samotná kráľovná popu – Madonna!

beatpatrol

Platniam a ihlám na gramofónoch dá isto zabrať aj najúspešnejší DJ súčasnosti – Armin van Buuren! Za posledných 8 rokov bol vždy v prvej trojke TOP DJ-ov na svete podľa rebríčka DJ Mag. Takýto husársky kúsok sa doteraz nepodaril nikomu! Medzi ďalšími treba spomenúť aj meno Steve Aoki, ktorý so svojou expresívnou šou patrí už k inventáru rakúskeho Beatpatrolu. Calvin Harris, ktorý sa spoločnou piesňou so speváčkou Rihannou „We Found Love“ dostal až na prvé miesto US-Billboard Chart, bude pre mnohých čiernym koňom akcie. Zaujímavosťou, ktorú by si žiadny návštevník nemal nechať ujsť, je špeciálny 30 Seconds To Mars DJ-Set, ktorý zahrajú Shannon Leto a Antoine Becks. Spomedzi ďalších účinkujúcich sú tu The Bloody Beetroots DJ-Set, Dada Life, Alesso, DJ Fresh, James Zabiela, Len Faki, Joachim Garraud, Nicky Romero, Oliver Huntemann, DJ Marky, Danny Byrd, Crookers a mnoho ďalších. Festival Beatpatrol má vo svojom programe opäť vyše 100 účinkujúcich na otvorených i krytých scénach.

Areál VAZ pri St. Pölten je od Bratislavy vzdialený 150 kilometrov. Na rovnakom mieste sa koná aj FM4 Frequency festival. Výstavisko je idálnym miestom pre festivaly a hudobné podujatia. K dispozícii je veľké parkovisko, kamping pri potoku a tradične kvalitné rakúske služby.

Vstupenky: Permanentky na festival Beatpatrol sa na Slovensku predávajú na www.eventim.sk, www.ticketstore.sk a vo všetkých predajných miestach Eventim za 99,40 €. V ponuke sú aj balíčky permanentka + karavan.


BEATPATROL 2012
20. – 22. Júl 2012
VAZ St. Pölten
Kelsengasse 9
3100 St. Pölten/AUSTRIA

beatpatrol

Zdroj: publique
Publikoval: Redakcia GREGI.NET