Beatlien 3 – predstavenie lineup-u a aftermovie z Beatline 2.

Tretie vydanie skvelej elektronickej žúrky s názvom BEATLINE v bratislavskom klube Bateliér sa uskutoční 14.marca. Opäť sa môžete tešiť na dva stage v štýloch dnb, break beat a tech-house, na ktorých tento raz vystúpia piati zahraniční hostia.

Hlavnými hviezdami bude deep drum and bassové duo GERRA & STONE z Veľkej Británie, ktorí vydávajú svoje tracky na labloch ako Dispatch Recordings a Proximity. Line-up na dnb stage-i doplnia členovia brnenskej Redrum crew CASPER a WIIT, a domácu scénu zastúpi IM3 z New Progress LTD.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/123417186″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“100″ iframe=“true“ /]

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/playlists/10160991″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“100″ iframe=“true“ /]

Na druhom pódiu sa za mixpultom vystriedajú hostia spoza rieky Morava, TOM BUILDER a M4SLO zo zoskupenia TMC. Svoje sety taktiež odohrajú členovia Electro Playground DEAGON a ALZI.

Tak si nezabudnite poznačiť do kalendára 14.3., ako dátum úžasnej žúrky s neopísateľnou atmosférou. Ak neveríte, tak sa opýtajte 460 nadšencov elektronickej hudby, ktorí si vychutnali porciu kvalitnej hudby na poslednom vydaní.

Štartujeme súťaž o 5 voľných vstupeniek a pre jedného z vás je pripravených 12,-€ konzumné na bare.

Narodeninoví a meninoví oslávenci vstup zdarma!
Vstupné bude 5,-€

Zaspomente si na leto a pozrite si aftermovie z Bass on Beach a januarového Beatline 2:

Party udalosť: www.facebook.com/events/696992986983713/

Beatline 3 A3 small

Zdroj: www.ElectroPlayground.com