Bažant Pohoda párty je zrušená!

Bažant Pohoda Párty, ktorá sa mala uskutočniť 27. októbra 2012 v priestoroch Starej Tržnice v Bratislave, napokon nebude.

„Je nám to ľúto, ale vzhľadom na to, že sa nám nepodarilo získať dostatočnú podporu od partnerov a podujatie by bolo aj pri vypredaní v strate niekoľko desaťtisíc eur, sme sa rozhodli akciu zrušiť,“ vysvetľuje riaditeľ spoločnosti Pohoda Festival Michal Kaščák. „Na jeseň nás ešte čaká koncert skvelého Marka Lanegana a budeme sa sústrediť na prípravu letného festivalu Bažant Pohoda 2013.“

Vrátenie vstupného za lístky na Bažant Pohoda Párty vol. I aj na Pohoda Indoor Camping Festival 2012, zakúpené v sieti Ticketportal, si môžu ich majitelia nárokovať na predajných miestach Ticketportalu, kde si ich zakúpili. Tí, čo si kúpili vstupenky v online Pohoda shope alebo priamo na trenčianskom letisku, nech napíšu na adresu shop@pohodafestival.sk.

Koncert amerického hudobníka Marka Lanegana, bývalého člena skupín ako Screaming Trees či Queens of the Stone Age, sa uskutoční v avizovanom termíne 20. novembra 2012 v bratislavskej Starej Tržnici. Spolu s ním sa predstavia Duke Garwood z Veľkej Británie, belgický pesničkár Lyenn, jeho krajania Creature with the Atom Brain a slovenská skupina Tornádo Lue.

Vstupenky sú k dispozícii v sieti Ticketportal do konca septembra v akciovej cene 15 eur, od 1. októbra budú stáť 19 eur a na mieste 25 eur.

Viac informácii nájdete na stránke Pohodafestival.sk.

Zdroj: Pohoda Festival