BASTARDI: Reparát

Predstavujeme Vám plagát k najnovšiemu pokračovaniu komerčne úspešnej trilógie Bastardov – BASTARDI: Reparát. Tomáš Magnusek režíroval a napísal scenár.  Film do kín uvedie distribučná spoločnosť Magic Box Slovakia  16.3.2023. 

Bývalý učiteľ Majer (Tomáš Magnusek) je prepustený z väzenia v rámci prezidentskej amnestie. Vonku nikoho nemá, celá jeho rodina je mŕtva. Prekvapivo sa ho ujme bývalý rómsky spolužiak Ivan (Zdeněk Godla), ktorý žije a pracuje v rómskom gete ako asistent učiteľa.

Ivan naliehavo potrebuje Majerovu pomoc. Denne bojuje proti drogám, ktoré sa šíria medzi mladými Rómami, a proti rastúcemu násiliu. Dobre pozná všetky problémy rómskej komunity. Chce, aby mu Majer pomohol s ich vzdelávaním. Ich spoločným cieľom je znovu otvoriť školu, v ktorej Majer kedysi učil a istý čas ju aj viedol.

Nie všetci však s ich plánom súhlasia. Majer a Ivan však o najväčšom probléme nemajú ani potuchy. Bývalý mafiánsky boss Dostal zistí, že Majer je na slobode. Chce len pomstiť smrť svojho syna a vnuka.  

Producentom, scenáristom a režisérom je Tomáš Magnusek. Za kamerou stojí Pavel Vávra a o hudbu sa postarali Ján FeriErik Macura. Vo filme účinkuje čoraz populárnejší Zdeněk Godla, ktorého môžete poznať z úspešných projektov ako je aktuálne film Invalid, seriál MOST alebo Villa Lucia. Ďalej hrajú Jiří Krampol, Erik Karvai, Petr Reif, Gabriela Gášpárová, Tereza Ševčíková, Barbora Mottlová, Eva Čížková,Jaroslava Obermaierová, Ota Jirák, Peter Bažo, Jan Přeučil, Igor Bareš, Natálie Grossová, Carmen Mayerová a jeden z najznámejších českých profesionálnych MMA zápasníkov organizácie OKTAGON MMA Karlos Vémola.

Zdroj: TS