BassTrap live!: Mr. Bagetka – dijonský producent Isotroph!

Asi před rokem a pùl doplachtilo na BassTrap mail promo od do té doby neznámého labelu F4T Music od do té doby neznámého projektu Isotroph. Jak jinak to okomentovat, než že po poslechu After the Moon šel témìř komplet BassTrap team na prdel…! Slovo dalo slovo, slova dozrála v činy a Isotroph za pár dní přistane na letišti, které nenese jméno Václava Havla.

Trochu francouzské atmosféry si mùžete užít v rozhovoru už teď a tady, Iso se nicménì omluvil za angličtinu, takže se s moderátorem Abuem ani nijak xtra nerozjeli…

Isotroph

Na svém výletì do Čech Isotroph (Echodub, F4T Music, FR) zahraje:

16.02.12 na Radiu 1 od 23 h v pořadu BassTrap.

17.02.12 v Praze na dolní stage v Crossu na akci BassTrap live!, support: Elektrabel live si připravil dubtechnový živák šitý Basstrapu na míru, Kredenc z Bashment soundu akci příjemnì rozjede a Abu si tradičnì ujede!

18.02.12 v Liberci ve Stereo Cafe na Influence night, support: šéfík Mooris za Influence night plus Shotgun festival & Abu za vocásky.

O svojí hudbì Nicolas Couval aka Isotroph mimo jiné říká: “From 120 to 170 bpm, my music is not focused for just one tempo. I want to make techno, dubstep, drum & bass inclueded dub or deep techno elements, dark or lovely ambiance and atmospheric soundscape. Type of production depends of my mood, my feeling or lot of cause.“

BT

Zdroj: Abu
Publikoval: Redakcia GREGI.NET