BASSAULT vo štvrtok 2.4. @ Subclub.

Šiby ryby mastné beaty, kus dramáča, neuráča, chceme iba máličko, zaplniť Vami účko. K tomu trap a dubstep,do Subu sa natrep! :)

Po zimnej prestávke sa k Vám opäť vraciame vo štvrtok 2.4.2015 tesne pred Veľkou nocou pripravení vyšibať vám mozgy solídnymi bicími a pokropiť Vás enormným prúdom bassových liniek od popredných svetových producentov elektronickej tanečnej hudby.

Veľkonočnú nádielku v našom podaní si budete môcť vychutnať ako obvykle vo Vašom obľúbenom SUBCLUBE!

Naservírujú Vám ju títo oblievači/šibači:

EXORTT (dark dnb, neurofunk) – Spoluorganizátor pure drum and bassovej párty „DNB ADDICTED“, ktorý vstúpil na scénu pred necelým rokom práve na BASSAULTE spolu s KRYSTALIZED-om. Odvtedy išli chalani prudko hore a je o nich počuť stále viac.

TYFUS (dnb) – Počas zimy sa pokúšali udržať tento subsonický vírus zmrazený v špeciálne navrhnutej kryokomore, no jeho vibrácie boli príliž silné. Nastala ohromná explózia, ktorej ozvenu ešte budete počuť. Nákaza tým pádom opäť nie je pod kontrolou a bude sa ďalej šíriť. (Zlovestný smiech :D)

DEMOLITOR (dnb, dubstep) – Ak si budete myslieť, že už rozbitejší byť nemôžete, tak vtedy sa na scéne objaví tento pánko aby Vás presvedčil o opaku. Svojim vyduchceným setom zdvihne zo sedadiel a následne položí do kolien aj tých najväčších flausmeisterov.

ADOM (dnb) – Neurológ, ktorý Vám vymyje mozgy v prípade ak sa dostavíte na jeho premiérovú verejnú lobotómiu subbassom.

CONCEPTOR (dubstep, dnb, trap…) – Závislosť na dubstepe sa mu už totálne vymkla z pod kontroly, všetky zvuky mu znejú ako syntetyzované a ak nepočuje drop aspoň každé dve hodiny, ide zošalieť. Jeho setom vás stiahne do temného delíria svojej prepnutej mysle.

Vstupné ako vždy 3/4 Eur
https://www.facebook.com/events/863288123731104/

0204bassault

Zdroj: Subclub