BASSAULT v piatok trinásteho!

V jediný piatok trinásteho v tomto roku sme pre Vás nachystali špeciálne DUBSTEPové vydanie akcie BASSAULT! Pri tejto príležitosti sme opäť raz dali dokopy bandu psychopatických audiofilov, aby v piatok 13. júna 2014 rozozvučili priestory bratislavského SUBCLUB-u.

Kvôli zaisteniu dostačujúcej diverzity subžánrov sme povolali špecialistov na rôzne typy dubstepu, od oldschoolových až po tie futuristickejšie.

Prečítaním tohoto textu ste sa stali oficiálne pozvanými na tanečnú misiu, na ktorej sa ocitnete pod paľbou nasledujúcich kanonierov:

WINSIDE – Ako najúspešnejší slovenský dubstepový producent bol práve Winside ideálnou voľbou pre toto špeciálne vydanie BASSAULTU. Viac ako 11 000 000 zhliadnutí a takmer 94 000 odberaťeľov na jeho youtube channeli hovorí za všetko. Mladý talent, ktorý zdieľal pódium s menami ako Datsik či Borgore Vás svojím setom odpáli do inej dimenzie.

https://soundcloud.com/winside
https://www.youtube.com/user/HenrichAchberger/about

KA:YA – Ostrieľaný veterán odchovaný na starom dobrom dubstepe. Je taktiež spoluorganizátorom akcií Transistor v Rimavskej Sobote, odkiaľ aj pochádza. Jeho deep a oldschool mix Vás prenesie späť do roku 2008.

https://www.mixcloud.com/kayaSATAN/

DEMOLITOR – Expert na demoláciu subsonickými vlnami Vás tentokrát zneškodní za pomoci nízkofrekvenčných vibrácií tvrdého dubstepu a možno pridá nejaký ten temný dnb na koniec. Výstraha! Môže zapríčiniť nutkanie rozdupať tanečný parket a tým následne spôsobiť znečistenie alebo iné poškodenie obuvi, svalovicu a únavu na ďalší deň.

https://soundcloud.com/djdemolitor

RASCALLON – Mimozemský cyborg, odhodlaný namixovať Vám zmes dubstepu, drumstepu a dnb, z ktorej sa budete ešte dlho spamätávať. Temný a unikátny sound je jeho poznávacím znamením. Máte sa na čo tešiť.

https://soundcloud.com/rascallon
https://www.facebook.com/Rascallon

CONCEPTOR – Keď poprvý krát počul dubstep, stal sa na ňom závislý. Jeho tep sa ustálil na 140 BPM. Priemerné dubstepy s ním už nič nerobia a tak si vyberá len tie najkvalitnejšie modely (s obsahom FILTHU aspoň 98%). Vždy nosí nejaký ten dubstep so sebou. Ak je príliž dlho bez neho, dostavujú sa abstinenčné príznaky ako napr. nepredvídateľné správanie alebo sluchové halucinácie. Jeho selekcia zahŕňa Robostepy, Deathstepy, nejaký ten dnb, ale aj trocha deepové veci.

https://soundcloud.com/conceptordubstep

VSTUP
do 23:00 – 3€
po 23:00 – 4€
FB: https://www.facebook.com/events/676673619064897/

1306bassault

Zdroj: Subclub