Bass Strike privíta českú elitu!

Aby v tom L Plus a MC Coppa nebyli sami, rozhodli jsme se, že obsazení akce rozšíříme o další dvě jména. Ta patří k tomu nejzajímavějšímu, co naše současné scéna nabízí.

A beze sporu tyto dva „Moraváky“ právě za českou d´n´b elitu považovat můžeme. Někteří by je možná nazvaly „dinosaury“, jelikož tu jsou opravdu věky. Pro nás jsou to hvězdy první velikost, pánové Sayko a X.morph!

Kultovní postava české d´n´b scény dj Sayko baví lidi na tanečních parketech již dvě desetiletí. Jako residenta ho můžete potkávat třeba v Brně na Break4beats. Pozadu nezaostává ani jako producent. O tom, že hrál na stovkách partie, se není potřeba rozepisovat. Právě díky tomu mohl vystoupit vedle těch nejzvučnějších zahraničních jmen.

Nedílnou součástí české dnb scény je také brněnský X.morph, zakladatel a členem sdružení Redrum crew naservíruje svižný, zvukově propracovaný set. O tom, že má stále dost chuti a sil do hraní se dozvídáme z idj.cz, kde o sobě píše: „starej, ale stále výkonej“. Za Pohon dorazí ještě dj Ufo a mladou krev bude prezentovat člen uskupení Brain Parazits dj OnBy. Vizuální stránku akce si vezme na starost již nejen dj, ale i také vj Spool.

Pro všechny návštěvníky je připraven speciální vstup do 22:00 za rovných 100,- Kč, po té bude malinko navýšen na 130,- Kč

Novinky a soutěže sledujte na webu www.bass-strike.cz

Zdroj: Bass Strike