BASS FEST 2014 Winter edition 12.12. v Bratislave!

Zimná edícia obľúbeného Bass festu prinesie do Bateliéru a do Fugy 15 skvelých DJov a producentov, ktorí budú strhávať davy na troch stageoch. Továrenská sa bude otriasať v základoch pod nákladmi najlepšej drum and bass, neurofunk, dubstep, trap a ostatnej bass music.

O hrudné vibrácie sa postarajú slovenskému publiku známi producenti Jimmy Pe, rakúski producenti LX Sounder a DreadyBear v novom projekte DB:LX, deepový dubsteper Catharsis, trap si užijete na bare v podaní rakúšanov Uzy a Zanin. Headlinerom festivalu bude hviezda svetového neurofunku pán Mefjus, ktorý predstaví svoj čerstvý album Emulation plný.

Supportovať ich budú chalani z Nudance Music a to talentovaný dnb producent Ero Drummer, so svojim jedinečným jungle-dnb zvukom sa prezentuje D-High, v b2b sete to odpália Fatsound a Opaque a liquidfunkovú nálož si užijete na úvod párty s djom Drummatic.

Zahrejte sa s nami na párty, kde si každý nájde to svoje správne bpm. Oprášte svoje raverské tenisky a do partylistu značte 12. december. Entry 7 eur, od 18+ rokov.

Viac info, aftermovie, fotoreporty a partylist na www.nudance.sk
Facebook event https://bit.ly/Bass_fest_2014

DrumandBass.FM liquidfunk & neurofunk
MEFJUS (AT)
Ero Drummer
D-High (Ger)
Fatsound
Opaque
Drummatic

DUBBASE.FM✪dubstep, drumstep, bass
Jimmy Pe
DB:LX (AT) a.k.a DreadyBear & LX Sounder
Waveline (AT)
Catharsis (AT)

TRAP.FM✪trap, twerk, grime
Uzzy (AT)
Zanin (AT)
Hoffman
Trapass

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/168772109″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“150″ iframe=“true“ /]

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/playlists/44775519″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“150″ iframe=“true“ /]

basssfestflye

Zdroj: Bass Fest