Bass Down Low: Christmass Hell edition!

20.12 je den kedy nastane peklo pre Vaše nohy, uši, ruky a pre všetky Vaše zmysly! Pekelné brány sa otvoria a ešte pred narodením Ježiša / alebo príchodom Santa Klausa prídu na slovensko Kay and TVZEX a.k.a zakladatelia mayhem párty v Česku BAOUNCE BOUNCE! Spolu s nimi ich RIOT! set poskladaný z toho najlepšieho z BASSovej hudby.

Tak ako netrpezlivo zapaľujete sviečky na adventný veniec tak my sme čím daľej tým nervóznejší ohľadom našej daľšej legendárnej párty s NAJKRAJŠÍMI ŽENAMI!!!

Neminú ťa žhavé hostesky s mrazivo vychladeným Jägermaistrom, ktorý vnesie tejto akcie ZNAMENIE DIVOČINY a samozrejme welcome drinky!! Zapiť ho môžeš energetickým REDBULLOM, nech ti v hube vznikne JägerBOMBS alebo aj s vodou z hajzlu…

Kay and TVZEX (BOUNCE! BOUNCE!) (CZ) – dvojica z česka ktorá ma za sebou plno nadupaných žúrok po celej Českej republike vám do daru prinesie epileptické záchvaty a podobné lahôdky!

KOMANDER GROUND – mladý talentovaný domáci producent ktorý sa v tomto sete zamerá hlavne na EDM TRAP, ktorý je jeho hlavnou zbranou! Nebudú chýbat ani DUBSTEP a HOUSE.

AIRCROSS – dvojica ktorá robila upport Pendulum alebo hrala na Uprising festivale zavýta aj do Batelieru avšak v počte jeden (kedže jeden zarába lováše na lepšie techniky XD). Tí ktorá si ho pametajú z Back to the roots 3 určite vedia akú energiu tento mladý chalan vyvolal! Príd okúsit DNB smršť!

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/82541029″ params=“color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true“ width=“100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

PIGA (ex-TEFO) – Tefo a rozhodol že bicie a basy su mu sympatickejšie preto sa premenoval a chystá sa dalej posobit na DNB scéne. Jeho prechod od DUBSTEPU k Drumnbass si budeš moct vychutnat posledný krát na tejto párty!!

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/85020584″ params=“color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true“ width=“100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

RASCALLON – začínajúci producent ktorý už má za sebou pár trackov, remixov, dokonca aj VIP remixov prinesie nálož DRUMSTEPU a DUBSTEPU! Len pre pekelné vianoce!

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/97715087″ params=“color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true“ width=“100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

CHEWY & TENG – otvárací set si samozrejme ako vždy strihnú vlasatý a fúzatý ježiško a šikmooký ježiško ktorý vás obdarujú HOUSEom, Dubstepom a Drumnbassom. :P

Takže paleta djov je pestrá tak ako výber alko a nealko na bare! Nesed doma a nevyčkávaj na Ježiša ked možeš zakalit!

Priprav sa na najvačší predvianočný RAVE a kludne si dones lokše a punč, kamarátov, bramborák, medovinu a iné vianočné omamné látky!!

vstup je celý večer 3 krestanské eurá!

1000245_665748080125662_1049133863_n

Zdroj: BDL