Bass Burning night: 19. decembra v Subclube!

Zdravíme vás. Je tu ďalšia basmi nabitá párty Bass Burning night, ktorá sa tradične koná pod hradnou skalou v subclube plná dnb, dubstep, reggae, jungle a inych bass trackov, ktoré vás nenechajú oddýchnuť.

Tradične sa na tejto párty za mixpultom vystriedajú Dji z Bratislavského Natty youth soundu a to konkrétne Dj Ass, Skandyman a Bingi. Pripravené majú pre vás najnovšie tracky ale aj staré klasiky, ktoré budú počas noci riadne striedať takže si každý príde na svoje. V hociktorú minútu. Ako hosťa si pre vás zavolali známeho a populárneho Dja GALAGHU, ktorý namixuje poriadny setík. Takže si určite túto show nenechajte ujsť. A dojdite v hojnom počte nech spravíme tú najlepšiu predvianočnú atmosféru. A keď budete poslúchať a dojdete v hojnom počte tak vám zabezpečíme že možno medzi vami uvidíte aj nejaké to vianočne prasiatko.

Hosť večera

DJ GALAGHA

Spoločne s Gabannom to na Slovensku majú v očiach verejnosti za prvenstvo v rámci zlomených beatov – boli totiž prví. Sú považovaný za otcov dnb scény u nás.

Galagha bol moderátorom a dj-om veľmi úspešnej rádio show ClubLab, ktorá sa vysielala v rokoch 2000 a 2001 vo FUN rádiu. Spoločne s Bencom dali základ vtedy ohromne úspešnému obdobiu na tanečných flooroch.

Rezidenti

Natty youth sound / Dj Ass / Skyndyman / Bingiman

** NATTY YOUTH SOUND **

Natty Youth Sound od svojho vzniku v roku 2010 prezentuje štýl ako reggae, dancehall, jungle, dubwizednb, dnb, grime a trap. V zložení Selecta Skandyman (reggae/mashups/jungle), selecta Bingi (reggae, dancehall), dj Ass (Dnb. Chalani majú na konte viacero akcií na Slovensku ale aj v zahraníčí, pochodili viaceré festivaly ale aj klubové akcie. Medzi ich projekty patria akcie Burning night a Unity night, venujú sa nahrávaniu dubplatov, mixtapov, setov atď… . Za ich hudobnej karéri sa pri nich vystriedalo viacero známych ale aj menej známych djov, mcs a daľších interpretov. Spolupracovali napríklad s Mc Mikael (Smokaz united), N2K, Rauo Uhrao (Soundphreakers), Komander Ground, Simon Ekhan, Lud Dub, AbrakaDub, RybyDub, Jahmmi Youth a Bibi Youth, Loopata Makay, Dj Simple Sample (Ghetto youths sound), Botanic Sound, Tamman, Mc Kemon, Dj Spliff, Get Garden, Lion Dee …. . Na tejto párty sa vystriedajú za mix pultom dji Skandyman, Ass a Bingiman, ktorí vás zasypú spŕškou poriadnej bass music ako je raggastep, dubstep, jungle, dubwisednb a DNB už od úplného začiatku. Takže sa máte načo tešiť. Nalakujte si boty, nahoďte sa do gala a dojdite sa poriadne zabaviť. Žiadna pazucha nezostane suchá.

Ak potrebuješ malú ochutnávku tak určite klikaj linky:

Natty youth sound – https://www.facebook.com/natty.youth.sound?ref=br_rs

Skandyman – https://soundcloud.com/selecta-skandyman
https://www.mixcloud.com/skandynattyouth/
https://www.facebook.com/SelectaSkandyman?fref=ts

Ass – https://www.youtube.com/watch?v=wS9gMRfa8Sg
https://www.facebook.com/andrej.sturcel

Vstup 3 / 4 eur
Start: 22:00

BASS_BURN_2

Zdroj: Bass Burning night