Basgitarista Juraj Griglák pokrstí 9. decembra novinku Time To Fly.

Veľká hudobná oslava. Taký bude krst nového albumu výborného slovenského basgitaristu a skladateľa Juraja Grigláka. 9. decembra sa v hudobnom klube Music Gallery u Dežmára uvedie do života jedna z najočakávanejších domácich nahrávok roka. Na CD Time To Fly museli fanúšikovia mimoriadne talentovaného inštrumentalistu čakať dlhých trinásť rokov. Krstiť sa bude, ako inak, silným koncertom.

Bubeník Martin Valihora, klavirista Eugen Vizváry a gitarista Michal Bugala. Elitná trojica slovenských hudobníkov Juraja Grigláka sprevádza aj na albume Time To Fly. 9. decembra odohrajú skladby z neho spoločne aj naživo. Okrem spomínanej trojice hudobníkov sa na albume predstavili bubeníci Jan Fabrický a Poogie Bell, perkusionista Ajdži Sabo, huslista Stano Palúch, basgitarista Robert Vizvári, klavirista Adam Kuruc aj speváčka Jana Vargová.

Trubkárske party si podelili Juraj Bartoš a Michael “Patches“ Stewart. Posledný menovaný patril spolu s bubeníkom Poogiem Bellom dlhé roky do skupiny legendárneho basgitaristu Marcusa Millera. „Time To Fly je fusion mojich pocitov a hudobníckych skúseností s rôznymi žánrami, v ktorých pôsobím. Od klasickej hudby, cez funk, jazz, dokonca aj prvky folklóru,“ opisuje štyri roky nahrávaný album Juraj Griglák. „Myslím si, že Time To Fly je určený pre univerzálne poslucháčske publikum. Teda nielen pre basovú obec, ktorá si určite príde na svoje. Použil som totiž sedem basgitár aj kontrabas. Najdôležitejší však pre mňa bol “message“. Ak ho totiž hudba má, môže osloviť každého.“ Album Time To Fly vydáva vydavateľstvo Real Music House. Nahrávku vychádza s podporou organizácie SOZA.

9. decembra sa bude v bratislavskom klube Music Gallery u Dežmára krstiť skutočne výnimočný domáci album. Nezmeškajte šancu vypočuť si Time To Fly basgitaristu a skladateľa Juraja Grigláka naživo. Bude to nezabudnuteľný hudobný večer.

FB event krstu albumu Juraj Griglák – Time To Fly:
https://www.facebook.com/events/1547419275495883/?fref=ts

Bližšie informácie o albume Juraj Griglák – Time To Fly nájdete na odkaze:
https://www.realmusichouse.sk/CD/CD017.html

Zdroj: REAL MUSIC HOUSE