Basement: 12. novembra v Trnave!

Po viac ako ročnej priestorovej absencii sa chce medzi Vás v sobotu 12.11.2011, znova predrať klubová noc BASEMENT, ktorá už stihla (vo Flamengu) zaševoliť do uší skutočne pravú muzičku akú v Trnave máte radi. Feeling undergroundu by ste mali naplno pocítiť tento krát v podniku GONZO_tavern(ex pub 77) na Štefánikovej č.5 v Trnave, kde si k Vám určite nájde cestu Váš aj obľúbený drink.

Počas celej noci až do rána bude znieť vyložene rovný beat, to značí, že môžete očakávať temný MINIMAL, groovy TECH-HOUSE ale aj ťažké TECHNO. Čo si pod týmito pojmami predstavujú pozvaný účinkujúci, treba však zistiť na vlastný ksicht a mozog – uši a repráky to budú len sprostredkovávať.

Predstaví sa nám známa, trackmi ošľahaná, producentská a djska postava z mesta Trenčín SOUTHBOY(housemusic.sk /TN),ktorého za pultom nie je problém stretnúť, no práve v Trnave sa to ešte nestalo. Bude nám potešením si vykoštovať jeho premiéru.

Ďalší premiérsky šmak si príde podstivo odkrútiť záhorácke eso zo Senice THE AND(JTT /SE),pretože chalan má precízny výber trackov a v elektronike chodí nemálo rokov, tak nás zaujíma čo príde naklásť práve k nám.

Seriózny line-up by sa mal uzavrieť na úrovni, tak snáď Vás poteší že po viac ako roku príde odohrať konečne párty v Trnave CHUCKY(Drom.sk /TT).Jeho selekcia bude nekompromisná a jeho revír domáci, čomu bude nasvedčovať aj zvuk ktorý si môže dovoliť odohrať iba doma.

Rozhodne je prečo prísť na BASEMENT – zabaviť sa na svoj obľúbený kwalitný sound , zaskotačiť a kludne sa aj zohaviť s ľuďmi ktorý majú radi pivnice a baví ich spoločná klubová elektronika….“Jsi očekávan/a“.

BASEMENT-minimal_house_techno @ TRNAVA
12.11.2011 /SOBOTA
BASEMENT @ GONZO_tavern (ex pub 77) Štefánikova 5 – TRNAVA
minimalhousetechhousetechnominimalhousetechhousetechnominimalhousetech
SOUTHBOY(housemusic.sk /TN)
THE AND (Jtt /SE)
CHUCKY (Drom.sk/TT)
3,-
https://www.facebook.com/event.php?eid=183012318446547

Basement

Zdroj: Basement
Publikoval: Redakcia GREGI.NET