Balkánsko-cigánska tancovačka bude hostiť belgický uragán Lazarus Soundsystem.

Balkánsko-cigánska tancovačka je späť už so svojím šiestym pokračovaním. Nu Spirit Club a Balkan Allstars uvádzajú ČIERNA MAČKA BIELY KOCÚR VI. tentokrát s Lazarus Soundsystem /BE/. V Basemente Vás večerom prevedie dub & reggae selekcia od Flight to jamaica djs.

LAZARUS SOUNDSYSTEM / BE / aka Dj Dadan Lazar & Mr Nousat sú dji, producenti a organizátori žúrok z belgických Antwerp. Tam v meste diamantov odpálili prvé párty inšpirované zvukom balkánskeho poloostrova a medzičasom stihli vydať niekoľko EPčiek, remixov a či obehať so svojím balkan disko kolotočom desiatky európskych klubov

LENIN KREVIC / BRIGADA RAKIJA / Prešporského vajdu, milovníka turbo folku a známu postavu balkánskych párty Lenina Krevica netreba zvlásť predstavovať. Pri jeho setoch sme už zodrali nejaké tie topánky a pretočili pár panákov pálenky. Roztočí zabavu zas raz ako pán!

DR.TESLA / BRIGADA RAKIJA / je novým prírastkom v rodine, kde otec je gipsy, mama folklór, teta balkán, ujo klezmer, bratom mu je reggae a sestrou hudba sveta. On sám nevie čí je, no z každého si zobral to najlepšie aby bavil ľudí vyberanou selekciou.

JULAH / BALKAN ALLSTARS / je perkusionista ethno bandy Capre, DJ a občasný producent. :) Vo svojich horúcich setoch mixuje hudbu mnohých žánrov a mnohých kútov sveta, najmä Balkánu, južnej Európy a Ameriky. Vystúpil na jednom pódiu spolu s hudobníkmi ako Boban Markovic Orkestar /SRB/, Los Chilakillerz /MEX/ a Sena Dagadu /GHA/.

FLIGHT TO JAMAICA DJS Táto crew pôvodne organizačne zastrešovala rovnomenné indoor festivaly, na ktorých vysúpili mená ako Vibronics /UK/, Radikal Guru /PL/, Murrayman /UK/, Tribuman /F/ a celá špička domácej reggae a dub scény. Postupne sa jej členovia vrhli na selekciu, v ktorej počuť hlavne steppers dub, uk dub, rootstep ale aj klasické roots, digital či rub a dub. https://www.facebook.com/FlightToJamaica

www.fb.com/events/1488580341453642/
20.00 – 22.00 > 0€
22.00 – 00.00 > 3€
00.00 – 03:00 > 5€
03.00 – finish > 3€

cmbk

Zdroj: Nu Spirit