Balaton Sound 2016: Chris Brown, Steve Aoki, Deorro

Balaton Sound sa teší z toho, že jeho line up obohatia ďalšie prestížne mená. Tento 5 dňový festival, ktorý sa koná na pláži jazera Balaton bude počas tohto roka oslavovať svoj 10. ročník, na ktorom sa zúčastnia tie najväčšie hviezdy elektronickej a hip hopovej scény.

Aktuálne boli do line upu pridaní Chris Brown, Steve Aoki, Deorro a mnohí ďalší. Balaton Sound sa bude konať v Zamárdi počas 6 až 10. Júla.

Balaton Sound bude jednoznačne jednou z najlepších parties tohto leta. Festival sa rozprestrie na pláži v Zamárdi už po 10. krát a počas ročníka 2016 organizátori sľubujú mnoho zážitkov, a zábavy. Pláž a jazero sú jedinečná kombinácia, ktorú tento festival ponúka a viac ako 5 stagov bude sa bude nachádzať priamo na jazere!

photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor

Návštevníci si budú môcť vychutnať najprominentnejších DJov ako Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Armin Van Buuren, Steve Aoki, W&W, Oliver Heldens, KSHMR, Nervo, Don Diablo, Paul Van Dyk, Aly & Fila a mnohých ďalších. V prípade hiphopu to budú, A$AP Ferg, Macklemore & Ryan Lewis, The Game, Tyga , Tyler, the Creator a Chris Brown.

V tejto súvislosti treba podotknúť, že zastúpené budú aj mnohé ďalšie sub žánre elektronickej hudby. Už avízovaný program je k dispozícii tu: https://balatonsound.sk/program . Tento rok špeciálne počas dňa 0 bude odpálená non-stop party séria Balaton Soundu s umelcami ako Macklemore & Ryan Lewis, Oliver Heldens, Alan Walker, Madcon a mnohými ďalšími. 5 dňové vstupenky sú stale k dispozícii pre všetkých, ktorí by sa chceli zúčastniť celých 5 dní!

Jazero Balaton je najväčším jazerom v Strednej Európe s úžasnými plážami, jedinečným výhľadom a všetkým čo potrebujete na skvelú letnú dovolenku. Organizátori Balaton Soundu chcú priniesť nové služby pčas každého roka, nielen pre tých ktorí očakávajú špeciálny zážitok.

photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor

Najlepší medzinárodní umelci housu, tech housu a deep housu sa budú starať o zábavu aj počas dňa od stredy do nedele (6-10 júl) na Balaton Sound party lodi. Päť dní nabitých programom, ktorý budú tvoriť: H.O.S.H. z Hamburgu,   Švajčiarske duo Adriatique, live act o ktorý sa postará Rodriguez Jr., legenda Peter Kruder, dvojica  Andhim z Kolýna nad Rýnom a Agoria z Paríža.

Vstupenky sú k dispozícii iba v obmedzenom počte 300 kusov na deň. Viac informácii na balatonsound.sk

Nové ohlásené mená (v abecednom poradí):
99 Souls
Chris Brown
Deorro
Hospitality presents: London Elektricity, Metrik, Logistics
Mr. Oizo
Sam Feldt
Spor
Steve Aoki
Tchami
Will Sparks

Párty Loď na Balaton Sounde
Počas oslavy 10. výročia Balaton Soundu vás čakajú exkluzívne párties konajúce sa na lodi plaviacej sa po Balatone, na ktoré dostanete atraktívnu zľavu, ak ste vlastníkom vstupenky na festival!
★ 6. Júl – Agoria / Rodriguez Jr. Live ★
★ 7. Júl – Andhim ★
★8. Júl – Adriatique ★
★ 9. Júl – H.O.S.H.★
★ 10. Júl – Peter Kruder ★
Vstupenky budú k dispozícii vo veľmi obmedzenom počte 300 kusov na jednu plavbu a v prípade, že vlastníte vstupenku na Balaton Sound automaticky získavate špeciálnu zľavu.
Viac informácií a vstupenky: https://goo.gl/Ng5JlK

party_boat_flyer_SK

Štart: prístav v Siófoku / Každý deň od 15.00 do 19.00 (vstup na loď od 14.00)

Vstupenky:
9900 Ft / 33 EUR
7500 Ft / 25 EUR (Platné spolu so 4 alebo 5 dňovou vstupenkou na Balaton Sound. Nevzťahuje sa na denné vstupenky!)

Preprava z miesta festivalu, do prístavu v Siofóku a späť je zarátaná v cene vstupenky. Preprava je k dispozícii každý deň od 13.00 od hlavného vstupu na Balaton Sound. Vstupenky je možné vymeniť pri hlavnom vchode na festival v miestach na to určených ako „exchange points“ alebo priamo v prístave Siófok https://balatonsound.sk/tickets/category/partyboat#webshop-app-sticky

Kompletný line up na jednotlivé dni: www.balatonsound.sk/program

Zdroj: Balaton Sound