Back2Love DJ´s si pozvali k živej improvizácii časť IMT Smile!

Prešovskí dídžeji Back2Love, ktorí zožali veľký úspech na Dobrom Festivale, prichádzajú s jedinečnou party pre milovníkov house music. Na pódiu v prešovskom City Clube sa 28. októbra spoja s trojicou hudobníkov z IMT Smile.

Gurry, Blazey a Overhaul známi ako Back2Love DJ´s prezentujú najsilnejší tanečný hudobný žáner sveta house music v jeho americkej forme – soulful house, jackin/funk/house a deep house. B2L pôsobili ako rezidenti v období slávy už neexistujúceho tanečného klubu Tunel v Prešove. V roku 2010 sa vrátili na scénu vo veľkom štýle. K spolupráci si pozvali dídžejov Lumiera, Lucasa, Hulana, Arca a Haberlanda, ktorí patria medzi špičku v rámci žánru na Slovensku a v Čechách.

Počas leta dostali veľký priestor na Dobrom Festivale, na ktorom prekonali očakávania organizátorov. Následne vznikla spolupráca medzi B2L a Mirom Táslerom. Výsledkom je prvá spoločná party Back2Love v prešovskom City Clube, ktorý nebude len o živých setoch dídžejov. K nim sa totiž pripojí polovica populárnej skupiny IMT Smile. Miro Tásler na klávesoch, Lukáš „Kolja“ Kolivoška na basgitare a Mário „Gapa“ Garbera na saxofóne predvedú improvizáciu v štýloch jazz a funk na pripravené mixované sety, zložené výlučne z beatov (bicích). Pre hudobníkov a dídžejov pôjde o unikátne spojenie, pretože na takomto fóre ešte nikto z nich nevystupoval.

Eventy s názvom Back2Love sa budú konať raz za mesiac v priestoroch prešovského City Clubu s rôznymi hosťami zo sveta house music, ako aj s muzikantskou špičkou hudobných žánrov funk, jazz a soul. Prvá party sa uskutoční 28. októbra 2011 v City Clube v Prešove. Začiatok je o 21:00. Pre návštevníkov je pripravený welcome drink. Vstup sú 3 eurá.

BACK2LOVE

Zdroj: Edo Kopček, PR manažér
Publikoval: Redakcia GREGI.NET