B my Lake na Balaton Sounde!

 

Toto leto prichádza na Balaton Sound veľmi známy maďarský undergroundový festival elektronickej hudby B my Lake! „Mekka undergroundovej elektronickej hudby“ sa po dvojročnej prestávke vracia v novom formáte a v novom koncepte. Festival prináša na Balaton Sound šialený line-up s najväčšími a najvplyvnejšími predstaviteľmi súčasného techna, tech-house, minimal a house music, podporený jedinečnými vizuálnymi a zvukovými prvkami.

Festival B my Lake, ktorý bol založený v roku 2013, sa stal jedným z najobľúbenejších festivalov v Maďarsku a letnou destináciou číslo 1 pre milovníkov elektronickej hudby. Vďaka svojej popularite, pokrokovému prístupu a vzrušujúcim programom B my Lake priamo vo svojom prvý ročník získal cenu za „Najlepší nový európsky festival“ v prestížnych European Festival Awards. Niet sa čomu čudovať, keďže organizátorom sa každý rok podarilo vytvoriť trochu výklenkový, no nesmierne žiadaný line-up.

2013 – Najlepší nový európsky festival – víťaz, EFA
2014 – Európsky najlepší malý festival – nominácia, EFA
2015 – Európsky najlepší malý festival – nominácia, EFA 

Organizátori najväčšieho stredoeurópskeho festivalu undergroundovej elektronickej hudby Deadcode Productions a Volt Productions Ltd. sa po dvojročnej obmedzenej prestávke rozhodli tento rok nezorganizovať podujatie sami.

Aby fanúšikov nezostali bez kvalitnej undergroundovej elektronickej hudby, dohodli sa organizátori B my Lake so Sziget Cultural Management Ltd. – organizátorom Balaton Sound na zorganizovaní festivalu undergroundovej elektronickej hudby v rámci Balaton Sound v roku 2022. B my Lake bude mať na Balaton Sounde zastúpenie na dvoch stagoch s účasťou takmer 50 medzinárodných hviezdnych DJs v štýle techno a house.

„Ako organizátori Balaton Sound sme hrdí na dohodu s B my Lake Festival, keďže je vidieť, že undergroundové štýly ako techno, tech-house, minimal a house sú mimoriadne obľúbené nielen na domácej scéne elektronickej hudby. , ale aj v tej medzinárodnej. B my Lake je v tomto smere cenná a jedinečná značka a autenticky reprezentuje tieto hudobné žánre.“