B-Complex a Schimek. POOL TOOL dal von prvé mená!

Leto sa blíži tempom rozbehnutého slovenského rýchlovlaku, do 14.júla nám zostáva niečo viac ako mesiac, a tak nadišiel čas zverejniť mená prvých muzikantov, ktorí budú na trenčianskej plavárni za mixom búchať tie správne bubny.



Premiéra DNB na POOL TOOL bude silná. Dali sme si záležať, a sme radi, že prvé meno, ktoré vychádza od nás je momentálne najväčší skvost domácej tanečnej scény, ktorý to ale dotiahol ďaleko za naše hranice. Je najúspešnejším interpretom za hranicami Slovenska, vypredal koncerty na Novom Zélande, Holandsku, Belgicku, Austrálii, Anglicku, Los Angeles a 14.júla bude mať pod taktovkou POOL TOOL DNB stage na trenčianskej plavárni. Sme radi, že B-complex ako ikona slovenskej DNB scény bude tým, kto bude ťahať náš premiérový DNB line up cez stred noci.
Drum&bassový projekt Maťa Lenického z Bratislavy za svoj raketový štart vďačí veľkému hitu Beautiful Lies, ktorý vyšiel na vydavateľstve Hospital Records. Na Youtube si ho stihlo od vydania pozrieť vyše 10 miliónov ľudí. Nadviazal naň singlom VIP verzie tejto skladby a Little Oranges na B-strane. Vinyli s jeho skladbami vyšli aj na vydavateľstvách ako Spearhead (UK), Santorin (DE) či Dysfunktional Audio (USA). V súčastnosti Maťo pracuje na autorskom albume, cez víkendy baví ľudí na svojich vystúpeniach po celom svete. Pre vás príde zahrať 14.júla na trenčiansku plaváreň.
B-Complex
Druhým zverejneným menom je už stálica slovenskej, českej a aj poľskej tanečnej scény, skúsený harcovník a dj, ktorého si veľmi vážime, lebo sme ho počuli hrať už tisíckrát a vždy nás dokázal dostal do eufórie. Svojím prednesom je Schimek známy a jeho vášeň pre hudbu dokáže vtiahnuť do diania. O jeho skúsenostiach snáď ani nemusí byť reč, za mix sa pravidelne stavia už skoro 25 rokov. Bol jedným zo zakladateľov česko-slovenskej tanečnej a klubovej scény a zahral prakticky vo všetkých CZ/SK kluboch. Podporoval zároveň mená ako Tiesto, Marco Bailey, Steve Angelo, Rush, Eric Sneo a spolupracoval so všetkými poprednými djmi na Slovensku a v Čechách. Zahral si aj na kamióne Budapest Parade, ktorá mala účasť 600 000 návštevníkov. Jeho precízne mixovanie, výrazné perkusie a napumpované bassliny sa uchytili aj Poľsku, kde úspešne pôsobí od roku 2002. Schimek je klasika, ktorá by sa mohla vyučovať na hudobnej výchove. Svojou radosťou pri hraní dokonale zapadá do nášho konceptu radosti a oslavy leta a svojim nákazlivým úsmevom zapadá aj medzi nás. Jeho vystúpenia sa nám vždy páčili a sme radi, že máme tú česť ho hostiť na našej trenčianskej premiére. Mimochodom Schimek má Trenčín veľmi rád, ako prezradil počas rozhovoru na Rádiu_FM a na kúpalisko do Trenčína sa už teší.
Schimek.JPG
Toľko zatiaľ od nás, 14.júl sa blíži, v priebehu tohoto týždna odhalíme celý line up a rovnako aj spustíme predpredaj. Postará sa o nás opäť sieť Ticketportal, počet lístkov za predpredajovú cenu bude limitovaný na 500ks a cena je 6,90 EUR. Stay tuned.
Pool Tool
Zdroj: POOL TOOL crew 
Publikoval: Redakcia GREGI.NET