AVA MAX prenikla so singlom So Am I do európskej Radio Top 20.

Speváčka AVA MAX nedávno vydala singel So Am I. Novinka sa počas niekoľkých týždňov dostala medzi najhranejšie skladby v európskom priestore.

Dua Lipa, Rita Ora, Bebe Rexha a teraz Ava Max.  Speváčky s balkánskymi koreňmi, ktoré sa v posledných rokoch dokázali výrazne presadiť v globálnom merítku. Ava Max sa síce narodila v americkom Milwaukee, ale jej rodičia pochádzajú z Albánska. Teraz žije v Los Angeles, kam sa s matkou presťahovala v štrnástich rokoch, aby mohla  pracovať na speváckej kariére. Vyplatilo sa – minuloročným singlom Sweet But Psycho pokorila hitparády na celom svete. V Anglicku sa z piesne stalo vianočné číslo 1, a aj u nás na Slovensku si Ava Max pripísala prvé miesto v rádiovom rebríčku. Skladba je v Anglicku, Nemecku, Austrálii, Nórsku a na Novom Zélande platinová, v Amerike a Dánsku zlatá. Platiny sa Sweet But Psycho dočkalo aj Slovensko!

Novinka So Am I vyšla v prvej polovici marca a jej štart je po úspechu predchádzajúceho singla prirodzene rýchlejší. V zmieňovanom európskom prehľade najhranejších piesní figuruje momentálne na devätnástom mieste.

Zdroj: Warner Music