Autoslide 2012: Vychádzajúca česká hviezda nahradí majstra Európy!

Zo štartovným číslom 2 víde na trať AUTOslide-u 2012 novopečený český majster, len 17 ročný Tomáš Pospíšilík. V domácom českom majstrovstve buggy 1600 nechal za sebou všetkých ostielaných borcov z Majstrovstiev Európy na čele s vtedy ešte úradujúcim majstrom starého kontinentu V. Nosálkom. 
Tomáš Pospíšilík je určite vo svojich 17 rokoch jednou z najväčších hviezd našich západných susedov a určíte bude zážitok sledovať ho, ako sa popasuje so svojimi súpermi na tohtoročnom AUTOslide. Navyše nastupuje so štartovným číslom 2, ktoré by v prípade štartu prináležalo jeho reprezentačnému kolegovi, ale v rallycrosse Romanovi Častoralovi, takže určite aj Tomáš bude chcieť dosiahnuť aj na AUTOslide podobné výsledky ako v minulosti jeho reprezentačný kolega.
Pospisil


A je to tu! Pomaly sa rysuje štartovná listina AUTOslide 2012



AUTOslide 2012 sa blíži. Na žarnovickom ovále opäť zažijete už 8. januára neopakovateľnú atmosféru plnú nádherných a adrenalínom nabitých súbojov. Prvé mená v štartovnej listine už figurujú a štartovka sa pomaly rysuje s menami silných a zručných jazdcov. Preto sledujte pravidelne stránku www.autoslide.sk, kde organizátori budú postupne mená v štartovej listine dopåňať! Predpredaj v sieti Ticketportal.



Autoslide



Zdroj: Autoslide
Publikoval: Redakcia GREGI.NET