AUTOslide 2012: Adrenalín, super atmosféra!

Štyri autá v rozjazde, dve ľavotočivé zákruty, 8. január 2012, adrenalín, super atmosféra, súboje majstrov, Žarnovica… Toto všetko a omnoho viac je AUTOslide 2012. Príďte povzbudiť už po deviaty krát svojich favoritov na žarnovický okruh, kde uvidíte majstrov volantu. Každý z nich bude zvádzať tuhé boje o prvenstvo na tomto jedinečnom podujatí. Tak si to nenechajte ujsť!

Tak ako minulý rok aj tento rok sa snažíme priniesť pre návštevníkov AUTOslide nejaký novoročný špeciálny darček v podobe jazdca známeho nielen zo sveta motorismu. Na poslednom ročníku to bol Daniel Landa, známy spevák, herec, jazdec… Aj tento rok by sme sa chceli držať v rovnakých stopách a preto jednáme nielen s európskymi, ale i so svetovými jazdcami z rally a rallyecrossu.

Je toho mnoho, čo očakávať od pretekov automobilov na plochej dráhe. Súboje koleso na koleso, špičkové športové výkony, nepriepustná atmosféra plná adrenalínu, nadšenie fanúšikov a tisícový zástup divákov. To všetko je každodenný chlieb novodobých gladiátorov za volantmi silných pretekárskych špeciálov. To všetko a omnoho viac je AUTOslide. Je to prvý motoristický sviatok v novom roku a v Žarnovici už je to taký tradičný mítink majstrov volantu a ich verných obdivovateľov.

Viac info: www.autoslide.sk

Autoslide

Zdroj: Autoslide
Publikoval: Redakcia GREGI.NET