Autokino Zlaté piesky: Premietanie v plnom prúde!

Bratislava, 8. júna 2011 – po premiérovej komédii Vo štvorici po opici, Autokino pokračuje tento týždeň Sherlockom Holmesom. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na kvalitné, novšie tituly, ale aj na dobrú kultovú klasiku, ako Pulp Ficition, Svet podľa Prota či Štyri izby.

Diváci obľubujúci animované filmy si jednoznačne prídu na svoje. Špeciálny týždeň „animákov“ je pripravený na 16., 17. a 18. júna, kedy budú uvedené tituly – Toy Story 3: Príbeh hračiek, Princezná a žaba ale aj animovaný film Hore, ktorý získal Oscara za najlepší animovaný film a tiež za najlepšiu filmovú hudbu v roku 2010.

Celkovo sú naplánované štyri špeciálne týždne, ktoré sú tematicky ladené, podľa filmových žánrov – prvý spomínaný je týždeň animákov, ďalší je týždeň twilight, potom fantasy a na záver týždeň romantiky. Premietania sú plánované na štvrtok, piatok a sobotu, so začiatkom o 21.30 hod, vstupné ostáva naďalej bezplatné.

Príďte sa aj vy zabaviť do Autokina počas horúcich letných večerov. Čaká na vás jedinečná atmosféra a výborné filmové tituly.

Viac informácií na www.autokinozlatepiesky.sk, www.shoppingpalace.sk alebo na Facebooku – https://www.facebook.com/#!/group.php?gid=122102249463

Autokino

Zdroj: Strategic
Publikoval: Redakcia GREGI.NET