ATMOSPHERIC ATTACK TOUR 2015

Festivalová sezóna plná perfektných akcií už bohužiaľ skončila a s ňou aj posledné sladké dni prázdnin. No to však neznamená, že tých pár mesiacov do konca roka 2015 budeme ukrátení o metalové zážitky, ktorých, samozrejme, nikdy nie je dosť. Atmospheric Attack Tour 2015 sa o nakopnutie do októbrových akcií postará na Slovensku dvomi koncertmi, a to hneď na začiatku jesene.

Cyklom koncertov Atmospheric Attack Tour sa na šiestich pódiách českých a slovenských klubov predstavia metalové kapely, ktoré stavili predovšetkým na atmosféru.

INTERITUS je symfonická metalová kapela z Plzne, no bližšie túto legendu českej metalovej scény snáď ani nie je nutné bližšie predstavovať. Majú za sebou nespočetné množstvo odohratých koncertov a vystúpení pred takými velikánmi, ako sú Crematory, Leaves Eyes, Haggard či Rage, a to hovorí samo za seba. Kapela fungujúca na scéne už 22 rokov, Vám svojimi vystúpeniami dokáže, že na energii rozhodne nestratili!

www.facebook.com/interitusmetal
www.interitus.com

DEMENCIA MORTALIS, alebo inak atmo metal z Roudnice nad Labem. Táto severočeská svorka, ktorá minulý rok vydala svoj druhý dlhohrajúci album „The End Is Nigh“, stavia na poctivý gothic/doom metal starej školy, kombinujúci drsný mužský growl a ženský operný prejav. Po odchode speváčky na materskú dovolenku ponúkne kapela exkluzívne na tomto mini-turné úplne nový playlist.

www.facebook.com/demenciamortalis
https://bandzone.cz/demenciamortalis

Ako tretia zostava sa na Atmospheric Attack Tour predstavia APRIL WEEPS. Slovenským náladotvorcom zo Žitného ostrova sa po vydaní debutového albumu „Outer Calm, Pain Within“ podarilo dostať do povedomia metalovej scény. Kapela kombinujúca melodiku, growl a razantný ženský spev, je známa svojimi energickými vystúpeniami, ktoré Vás jednoducho dostanú do varu! Súčasťou playlistu budú aj nové songy z pripravovaného albumu.

www.facebook.com/aprilweeps
www.aprilweeps.com
https://aprilweeps.bandcamp.com

ATMOSPHERIC ATTACK TOUR 2015 prebehne v týchto dátumoch a mestách:
2.10.2015 – DUNAJSKÁ STREDA, SK, Soul Hunter Music Club
3.10.2015 – TRENČÍN, SK, Klub Lúč
13.11.2015 – LOVOSICE, ČR, Gambrinus Klub
14.11.2015 – MOST, ČR, Metro Klub
27.11.2015 – PLZEŇ, ČR, Divadlo pod lampou
28.11.2015 – PRAHA, ČR, Exit-Us

00_AA rozpis

Zdroj: ATMOSPHERIC ATTACK TOUR 2015