Art Film Fest aj na tričku!

Suveníry 19. ročníka Art Film Festu vyrobí Shirtinator, jednotka na slovenskom trhu v predaji a výrobe originálnych tričiek prostredníctvom internetu. Počas trvania filmového festivalu od 17. do 25. júna 2011 si návštevníci najnavštevovanejšej slovenskej filmovej prehliadky budú môcť zakúpiť festivalové tričká za zvýhodnené ceny.

Spoločnosť Shirtinator je oficiálnym partnerom pre zabezpečenie spomienkových predmetov pre filmový festival Art Film Fest. Z on-line prostredia, kde Shirtinator prioritne pôsobí, prinesie tričká a ďalšie predmety s festivalovou tematikou do Kúpeľnej dvorany v Trenčianskych Tepliciach.

Shirtinator predstaví na festivale nielen tričká s logom festivalu. Pre fanúšikov umenia si pripravil aj špeciálnu dizajnovú kolekciu s filmovými motívmi. „Art Film Fest sa na Slovensku stal kultovou záležitosťou. Sme preto radi, že sa Shirtinator môže zúčastniť tejto kultúrnej udalosti. Pre filmových nadšencov sme pripravili štýlové a najmä kvalitné spomienkové predmety za prijateľné ceny,“ povedal Peter Hegyi, obchodný riaditeľ spoločnosti Shirtinator.

Zdroj: Key Communications, s. r. o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET