Armin Van Buuren – World Tour 2011: Časový line up!

Už zítra poctí Českou republiku v exkluzivním klubovém vystoupení nejpopulárnìjší DJ a producent planety, Armin van Buuren! Charizmatický Holanďan představí fanouškùm to nejlepší z tranceové hudby včetnì hitù nejen z autorského alba „Mirage“, které prezentuje v rámci svého svìtového turné.

Holešovický klub SaSaZu se návštìvníkùm otevře ve 21.00. Noc odstartuje jeho stájový kolega, DJ a producent Jochen Miller, ve 22.00. Hned po nìm, v 00:30 nastoupí očekávaný Armin van Buuren, který zahraje exkluzivní set, který ukončí mezi 4 – 4.30 hodinou ranní. Závìrečný set odehraje domácí hvìzda, DJ a producent Michal Poliak. Předpokládaný konec celé akce je plánován na šestou hodinu ranní.

Z dùvodu očekávaného vysokého počtu návštìvníkù bude zřízena před SaSaZu šatna ve stanu, která doplní kapacitu dvou šaten u hlavního vchodu a jedné VIP šatny na 2000 míst. Sledujte pozornì navigační cedule a respektujte pokyny bezpečnostní služby.

Doporučujeme všem neotálet s nákupem vstupenek na tuto klubovou událost podzimu. Posledních pár desítek kusù vstupenek za 990 Kč zakoupíte je exkluzivnì v síti Ticketpro a . V prodeji jsou i poslední All inclusive VIP vstupenky, které zahrnují neomezenou konzumaci nápojù, kde cena této vstupenky činní 2,600 Kč.

Více informací na www.arminvanbuuren.com a www.sasazu.com

Armin Van Buuren

Zdroj: United Music
Publikoval: Redakcia GREGI.NET