Armin van Buuren vystúpi prvýkrát od piateho titulu v Košiciach!

Päťnásobný svetový kráľ Armin van Buuren dnes vystúpi v Košiciach. Pre držiteľa rekordného počtu ocenení prestížneho DJ Magazine bude vystúpenie v metropole východu prvým v Európe od udelenia posledného titulu.

Prvýkrát bol sympatický Holanďan vyhlásený za najlepšieho DJ-a na svete v roku 2007, čo obhájil trikrát po sebe. Po minuloročnom druhom mieste sa na vrchol vrátil opäť 19. októbra a podľa jeho slov, sa na Košice mimoriadne teší. „V našej komunikácii nám Armin van Buuren viackrát zdôraznil, že sa na Košice a fanúšikov veľmi teší, preto je presvedčený o tom, že spolu zažijeme neopakovateľnú atmosféru. Mimoriadny význam prikladá práve tomu, že po udelení posledného ocenenia sa prvýkrát v Európe predstaví práve u nás,“ zdôraznil Ľuboš Virág z agentúry Celebration.

Tanečnú noc s podtitulom Hallowen nigth odštartujú slovenská kráska Nifra (20.00 – 22.00) a nemecký hosť Jerome Isma-ae (22.00 – 23.30). Hlavná hviezda večera Armin van Buuren odpáli svoju šou o pol dvanástej a hrať bude do druhej hodiny. Jeho vystúpením noc v STEEL Arene neskončí, pretože zábavu do rána potiahnu Emma Hewitt (02.00 – 02.45) a Michal Poliak (02.45 – 04.00). „Môžem prezradiť, že produkcia je naozaj veľká a zložitá. Z toho dôvodu na nej technický tím začal pracovať už od dnešnej polnoci. Armin van Buuren je absolútny profesionál. Tomu prispôsobuje aj svoje technické požiadavky, čo znamená, že môžeme po každej stránke sľúbiť veľkolepý zážitok,“ pozval Ľ. Virág.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.