Armin van Buuren privezie Armin Only Intense do Ostravy.

Holandský DJ a producent Armin van Buuren zavítá se svojí velkolepou taneční show Armin Only Intense do České republiky. Toto exkluzivní vystoupení proběhne 31. října v ostravské ČEZ Aréně. Zároveň se bude jednat o jediné uvedení konceptu Armin Only na území České republiky, Slovenska a Polska v roce 2014.

ARMIN_ONLY_INTENSE

Show Armin Only – Intense, která je dílem nejžádanějšího trancového umělce planety, se tak po městech jako např. Melbourne, Los Angeles nebo Mexico City přesuny do srdce Evropy. Aktuální podoba tour s podtitulem Intense je plně podřízena stejnojmennému studiovému albu, které vyšlo minulý rok.

ARMIN_ONLY_INTENSE3

Armin van Buuren vybrousil po devíti letech Armin Only do naprosto dokonalé souhry světel, pyrotechnických efektů, tanečníků, vokalistů, akrobatů a živých hudebních vystoupení. Ojedinělý hudební příběh v podobě extravagantní halové party, za kterou stojí profesionální tým umělců, choreografů a muzikantů s Arminem van Buurenem v čele je ten nejlepší návrat tohoto velikána do ČR po dlouhých třech letech.

https://youtu.be/n7wq4wKnb3Y

Vstupenky je možné zakoupit od 3. 2. 2014 od 12:00 v síti Ticketportal.

Armin Only Intense
31. 10. 2014
Ostrava, ČEZ Aréna
Cena základních vstupenek začíná na 750 Kč.

www.celebration.sk
www.ticketportal.cz
www.arminonly.com
www.facebook.com/arminonly
www.facebook.com/arminvanbuuren

ARMIN_ONLY_INTENSE_CZ

Zdroj: Celebration