Armin Van Buuren navštívi v októbri Sasazu!

V sobotu 1. října zavítá po dvou letech do Prahy holandský producent a DJ ARMIN VAN BUUREN, který je momentálnì považován za nejpopulárnìjšího DJe planety, kdy již 4 krát za sebou zvítìzil v nejen prestižní v anketì DJ MAG Top 100 Djs, a i v mnoha dalších žebříčcích popularity.

V rámci svého svìtového turné, kterým navázal na úspìšné halové eventy Armin Only a A State Of Trance v první polovinì roku, přijede tento charizmatický Holanďan opìt do České republiky, kdy v holešovickém prostoru SaSaZu předvede své skvìlé umìní a talent, kterým baví miliony fanouškù na celém svìtì, a podpoří své aktuální autorské album Mirage. Jako host vystoupí jeho stájový kolega Jochen Miller.

Vstupenky na tuto klubovou událost podzimu zakoupíte exkluzivnì v síti Ticketpro. Prvních 300 kusù za 750 Kč bylo vyprodáno bìhem dvou dnù, a nyní až do 15. září platí cena 850 Kč, a následnì do dne akce pak bude vstupenka stát 990 Kč. Cena za vstupné na místì pak bude 1090 Kč. V prodeji jsou i All inclusive VIP vstupenky, které zahrnují neomezenou konzumaci nápojù, kde cena této vstupenky činní 2600 Kč.

Armin Van Buuren

Zdroj: United Music
Publikoval: Redakcia GREGI.NET