Argentínska cigánsko-latinská úderka Capitan Tifus už tento utorok v Bratislave.

Ako pirátska posádka, hudobníci argentínskej formácie Capitan Tifus brázdia celý svet a šíria medzi ľuďmi svoj vlastný hudobný žáner „Fanfarria Latina“.

Tento výbušný mix balkan beats, cumbie, rocku, ale aj reggae či ska a ďalších žánrov kombinuje to najlepšie z tanečnej world music scény na jednom pódiu! Bratislavskému publiku predstavia svoju dynamickú show už 27. októbra v Nu Spirit Clube.

capitantifus

Capitan Tifus vznikol v roku 2006 v Buenos Aires a za necelých 10 rokov svojej existencie stihli títo muzikanti navštíviť všetky kontinenty sveta, nabrať na palubu ďalších skvelých medzinárodných hudobníkov a z ich koncertovania a muziky sa stal skôr životný štýl ako len spôsob obživy.

Capitanova show avšak nie je len o hudbe, ich nákazlivá vášeň pre život a tanec chytí za srdce každého jedného človeka v dave na koncerte. Napriek argentínskym koreňom vám ich hudba aj prejav na pódiu pripomenie skôr svet balkánskych cigánov, ich nevyčerpateľná energia legendárnych Gogol Bordello a pestrá melodickosť zase Balkan Beat Box. La Fanfarria del Capitan je ale stále len jedna, preto vám ručíme, že návštevu ich koncertu rozhodne neoľutujete!

Koncert pripravil Nu Spirit Club v spolupráci s organizáciou Projekt Život a o warm-up ako aj afterparty sa postará lokálny DJ a selektor world music Lenin Krevic.

FB EVENT:
https://www.facebook.com/events/318791401624664/

MUSIC:
Maradevi –
Hawaii – https://www.youtube.com/watch?v=xPe3zBm3UHs
live in Košice – https://www.youtube.com/watch?v=McpnM2p1Q9w

VIAC INFO:
Projekt Život – https://www.facebook.com/projekt.zivot
Nu Spirit Club – https://www.nuspirit.sk/
Capitan Tifus – https://www.lafanfarriadelcapitan.com/

1509-fanfare01

Zdroj: Nu Spirit