Arakain pridáva ďalšie dva koncerty jesenného turné!

Rocková kapela Arakain, která se momentálnì připravuje na nadcházející podzimní turné přidává ještì další dva koncerty. Turné k CD HOMO SAPINES..? startuje už 14. října v Olomouci a na základì velkého zájmu stran pořadatelù i fanouškù je doplnìno ještì o koncerty v Kuřimi u Brna a Golčovì Jeníkovì.

První z novì přidaných koncertù se uskuteční už 29. října v Kuřimi u Brna. Arakain tak ve spolupráci s místním pořadatelem vyslyšel volání fanouškù právì po koncertì v tomto regionu. Žádosti fanouškù se začaly množit po zveřejnìní prvotních termínù turné na jedné ze sociálních sítí, kde má kapela profil.  Jako hosté si v Kuřimi s  Arakainem zahrají kapely Neutral a Tristana ze Slovenska.

Druhý novì přidaný koncert probìhne v Golčovì Jeníkovì na Havlíčkobrodecku 17. prosince. Bude to tak s nejvìtší pravdìpodobností závìrečný koncert celého podzimu i této sezóny. Není samozřejmì vyloučeno, že se turné rozšíří ještì o nìjaká další místa.

Arakain

Kapela momentálnì dolaďuje repertoár na nejbližší koncerty turné, kde nebudou chybìt jak nejnovìjší skladby z CD HOMO SAPIENS..?, tak i ty nejúspìšnìjší u celé historie Arakainu.  Prozraďme, že oproti jarnímu playlistu dojde k obmìnì a budou tak zařazeny i písnì, na které se na jaře nedostalo.

V současnosti už také Arakain plánuje program na příští rok, kdy oslaví své 30. výročí. „Padlo už nìkolik návrhù, ale zatím je všechno spíš ve fázi výbìru a řešení. Uvidíme co u nás nakonec zvítìzí, říká bubeník kapely Lukáš „Doxa“ Doksanský. O pojetí oslav 30. roku existence, hostech a programu se tedy zatím nechme překvapit.

Termíny turné
14.10.     Olomouc, S-cube (bývalý S-klub)
15.10.     Uhlířské Janovice, VOD Kooperativa
22.10.     Dvùr Králové nad Labem,    ZC – Zálabí
27.10.     Svratouch (Hlinsko), Sokolovna
28.10.     Zlín, Masters of Rock Café
29.10.     Kuřim, KD
5.11.        Albrechtice nad Vltavou, KD – Rocková noc
12.11.      Chlumec nad Cidlinou, Sokolovna    
18.11.      Brloh (Český Krumlov), KD    
19.11.      Blovice (Plzeň-jih), Lidový dùm    
24.11.      Praha, KC Vltavská – Předvánoční Metalománie
25.11.      Hořovice, Společenský dùm
3.12.        Dlažov, Bigbítová hospoda
16.12.      Vyškov, Rock Pub B -29
17.12.     Golčùv Jeníkov, klub Vagon
16.12. Vyškov, Rock Pub B -29

Více informací:
www.arakain.eu

 
Zdroj: Arakain
Publikoval: Redakcia GREGI.NET