Arakain pokračuje v spanilej jazde – vypredaná je viac ako tretina koncertov!

Avizované výroční turné Arakainu s exkluzivním hostem Lucií Bílou sice ještì nezačalo, přesto už kapela stihla vyprodat více jak třetinu všech zastávek. Vedle zahajovacího koncertu v Polné u Jihlavy, který byl již šest týdnù před jeho termínem beznadìjnì vyprodán, už fanoušci vykoupili vstupenky i do jihočeských Chyšek, Plznì, Brna nebo Kardašovy Řečice.

Arakain oslaví své 30. výročí existence skutečnì ve velkém stylu! Po 26 letech se ke kapele na všechny koncerty turné vrátí zlatá slavice Lucie Bílá, která s Arakainem v letech 1984-1986 začínala. K tomu tři hodinová show a sály zaplnìné do posledního místa – co víc si mùže kapela přát. Chybìt samozřejmì nebude ani zcela nová scéna. Kvalitní zvuk a svìtla umocní atmosféru vzpomínkových koncertù, na kterých zazní to nejlepší z nejlepšího za celých 30 let. Pro fanoušky jsou připravena další překvapení.

Zájemci, kteří plánují účast na nìkteré ze zastávek Best of Tour by se zakoupením vstupenek skutečnì nemìli dlouho otálet. V předprodejních sítích již rychle mizí i vstupenky na dubnové koncerty. Prvním dubnovým vyprodaným koncertem je Kardašova Řečice.

V pardubickém Ideonu, kde Arakain vystoupí 31. března, byla na základì velkého zájmu novì přidána ještì specielní místa k sezení, kterých zbývá posledních pár desítek. Namísto vyprodaných koncertù v Plzni je možné navštívit nedaleký Zbiroh (17.3.) a Brnu nejbližší zastávku Prostìjov (23.3.), den po brnìnském koncertì.

Arakain za dobu své existence stačil vydat 31 nosičù, které si zakoupilo více jak třičtvrtì milionu posluchačù. Vystoupení kapely za 30 let zhlédlo okolo tří milionù fanouškù. Vzhledem k rozsahu výročních koncertù bude tři hodinová show začínat vždy cca již hodinu po avizovaném začátku. Předkapela vystoupí jen jedna.

Na první koncert se mùžete naladit už v přímém přenosu předávání hudebních cen Andìl 8.3. od 21:00 na ČT 1, kde zazní jedna skladba z repertoárového listu výročního Arakain XXX Best of Tour 2012.

Termíny turné:
9.3. Polná u Jihlavy, KD Zámek
10.3. Chyšky u Milevska, KD
14.3. Plzeň, Šeříkovka
17.3. Zbiroh, Sokolovna
22.3. Brno, Semilasso
23.3. Prostìjov, Společenský dùm
31.3. Pardubice, Ideon
7.4. Smržovka, Parkhotel     
8.4. Březolupy, Sportovní hala     
11.4. Ostrava, Garage     
14.4. Kardašova Řečice, KD
21.4. Strakoncie, Sokolovna
27.4. Klatovy, KD Družba
28.4. Kladno, DK Sítná

ARAKAIN

Zdroj: Arakain
Publikoval: Redakcia GREGI.NET