Apokalypsa 40: Praktické informácie!

Již tento pátek 27. listopadu se do brněnského Bobycentra vrátí legendární APOKALYPSA, na které vystoupí plejáda umělců z celého světa. Celá akce také nabídne luxus a pohodlí brněnského Bobycentra, přesněji zrekonstruované Laser Show Hall, La Grotta a Café De Paris.

Očekávejte několiv novinek a překvapení! Multimeidální tématickou LED stěnu, LEDkový strop, neplánované LIVE vystoupení a také v tento den uveřejníme další Apokalypsu s pořadovým číslem 41!

Vstupenky na místě budou!

Základní, VIP a VIP Gold budou k dostání také na pokladnách v den akce. Cena základní vstupenky na místě je 899 Kč (35 eur), VIP za 1199 Kč (45 eur) a Gold za 2499 Kč (90 eur), tato vstupenka zahrnuje neomezenou konzumaci alkoholických i nealkoholických nápojů, vlastní pohodlnou zónu  a další výhody, viz. níže. Vstupenky je možné zaplatit také v eurech, kde ovšem nebereme drobné (centy). Na eura se vrací v CZK. POZOR, na pokladně bude velké překvapení!

Šatny

Z důvodu velkého zájmu o Apokalypsu otevíráme celou šatnu, která se nachází ihned za hlavním vchodem do Bobycentra. VIP Gold mají svojí šatnu zdarma, přímo na pravé galerii (z pohledu navštěvníka)

Kontrola pravosti vstupenek

Na akci budou instalovány speciální čtečky pro kontrolu pravosti vstupenek. Při zjištění falešné vstupenky nebudete vpuštěni na akci a bude přivolána Policie ČR.

Vstupenky, výherci, akreditace

Majitelé vstupenek (regular a VIP) z předprodeje, stejně jako výherci soutěží a akreditovaní, budou vstupovat hlavním vchodem (4 koridory). Tam bude také probíhat prodej vstupenek na místě. Bočním vchodem bude umožněn vstup pouze majitelům vstupenek VIP GOLD. Brány Bobycentra se otevřou v 19:00 a úderem této hodiny začne hudební produkce.

Doprava

Návštěvníci se do Bobycentra dostanou tramvají č.1 z Hlavního nádraží. Nástupiště směr Řečkovice, výstup na zastávce Pionýrské nebo Hrnčířské, nebo autobusem č.67 z Hlavního nádraží, výstup na zástavce Sportovní. Adresa Bobycentra je Sportovní 2a, Brno.

Rozdělení zón VIP a VIP gold

VIP Gold zóna

  • se nachází na pravé galerii (při pohledu na taneční parket)
  • tato galerie má vlastní bary, na kterých mohou majitelé VIP Gold stripu (bude vyměněn při vstupu VIP Gold) využít neomezenou konzumaci alkoholických i nealkoholických nápojů
  • na této galerii budou umístěny šatny pro majitelé VIP Gold ZDARMA.
  • opakované opouštění Bobycentra je pro VIP GOLD zakázáno
  • z VIP Gold zóny je přísný zákaz vynášení nápojů
  • absolutní novinkou je možnost, aby VIP Gold majitelé mohli navštěvovat backstage umělců (sledujte prosím navigační systém!)

VIP zóna

  • se nachází na levé galerii (při pohledu na taneční parket)
  • tato galerie má vlastní bary, na kterých mohou majitelé VIP stripu (bude vyměněn na hlavním vstupu oproti vstupence) neomezeně nakupovat nápoje
  • opakované opouštění Bobycentra je pro VIP zakázáno

Opuštění prostoru

Během akce nebude možnost opouštět prostor Bobycentrum. Po opuštění prostoru pozbývá vstupenka platnosti. Platí i pro akreditované a majitelé vstupenek VIP a VIP Gold.

Foto & Video

Abyste si mohli zvěčnit všechny speciální okamžiky na akci, je možné si s sebou vzít mobilní telefony / kompaktní digitální fotoaparáty. Profesionální fotoaparáty (s výměnnými objektivy) mohou používat pouze osoby, kteří obdrželi speciální akreditaci. (Silné blesky fotoaparátů mohou oslnit účinkující, proto respektujte dané nařízení).

Osobní prohlídka, kontrola totožnosti

Každý návštěvník akce se při vstupu podrobí osobní prohlídce, která je zaměřena na nebezpečné věci, jako jsou zbraně, nože a podobně. Do areálu je zákaz vnášení vlastního pití a jídla. Prosíme o spolupráci s pracovníky pověřenými zjištěním totožnosti z důvodu zamezení zneužití akreditací. Ty se vydávají pouze oproti občanskému průkazu.

Toalety

Bobycentrum nabízí dostatek nadstandartních toalet, které jsou k dispozici.

Propagace jiných akcí

Na APOKALYPSE budou propagovány pouze ty kulturní akce, které jsou předem schváleny pořadatelem. Jakékoliv vylepování akcí, nebo rozdávání letáků na jiné kulturní akce, kterou nejsou schváleny, budou odstraněny, a dotyční návštěvníci, kteří akci nedovoleně propagují, vykázáni z akce.

Kouření

Kouření je v Bobycentru povoleno, avšak doporučujeme navštívit speciální zóny pro kouření. Na akci budou dohlížet také pracovníci záchranné a požární služby.

Prosíme také o maximální spolupráci s organizátory akce, respektování pravidel bezpečnostní agentury a dodržování zásad slušného společenského chování. Děkujeme za pochopení.

Děkujeme že díky Vám můžeme i nadále pořádat tuto akci!

A1_APO40a

Zdroj: Apokalypsa