Apokalypsa 34 – All Star Game: Rozhovor Dj Rush!

Po megarozhovoru z minulého týdne přinášíme dalších pár otázek pro duchovního otce Apokalypsy DJe Rushe. Povídali jsme si o ménì závažných tématech, ale přesto jsme se dozvìdìli mnoho novinek z aktuálního života DJe, který prochází velkou životní zmìnou…

Jaké máš pocity, když nasedáš do letadla, které letí do České republiky?
Vìř mi, že když přilítám do Čech, tak jsem vlhkej a vzrušenej, hahaha. Jednu vìc na vaší zemi opravdu miluji a to jsou ti vaši party blázni, kteří se nebojí oblíct si na sebe cokoli! Hlavnì aby to bylo barevný, šílený a svítilo to do dálky. Tihle lidé dokáží akci ohromì prozářit. Nudí mì, když vidím stáda lidí v bílých tričkách a jeansech. Vaše publikum má v sobì spoustu energie a když si před takové publikum stoupnu, tak mohu být sám sebou. A abych nezapomnìl… jste taky pìknì sexy! Ha ha ha.


Vím o tobì, že si dost ujíždíš na filmech… jaký je tvùj oblíbený žánr?
Jsem movie king! U mì doma to vypadá jak v pùjčovnì DVDček, haha. Miluji horrory a nejradši se na nì dívám sám, protože jenom tak si je človìk vychutná do poslední kapky (krve). Taky mì baví komedie, protože se rád smìju a občas kouknu i na nìjakej slaďák. Řeknìme, že koukám prakticky na cokoli.

Co bys dìlal, kdybys nebyl DJ?
Kdybych nebyl DJ, tak bych asi dìlal počítačového technika, ale hudba je mùj život… respektive byla už na škole, takže jsem rád, že mi vyšla ta dráha DJe.

Mnoha DJùm jsi pomocí svého Kne’Deep bookingu pomohl nastartovat hvìzdnou kariéru… Jakou radu bys dal začínajícím DJùm aby se dokázali prosadit?
Buďte sví! Je tu jenom jeden Carl Cox, Sven Väth, Rush, Richie Hawtin. Najdìte sami sebe a hrajte to co máte rádi… pokud se tím budete řídit, lidi to z vás vycítí. Hlavnì od začátku nečekejte, že budete díky DJingu bohatí, budete mít tisíce fanouškù, budete hrát na velkých akcích, atd. Prostì si užívejte to co dìláte a bavte se, nenechte si od nikoho sr*t na hlavu a jdìte za tím, co vás baví. Každý mùže zazářit, ale každý by mìl zazářit svou cestou.

Jak to vypadá s tvým projektem Russian Roulette?
Ha, ha, ha, tenhle projekt byl pár let u ledu, ale v roce 2012 se nejspíš vrátí v plné síle. Ještì nevím kdy přesnì, ale bude to jakmile se na scénì vrátím tam kam chci a až doroste nová generace otevřenìjších lidí, kteří dokáží projekt Russian Roulette patřičnì ocenit…

Apokalypsa

Zdroj: Apokalypsa s.r.o. – Dalin Vajčner
Publikoval: Redakcia GREGI.NET