Apokalypsa – 15 Years Anniversary: Praktické informácie.

Už dnes večer vypukne na brnenskom výstavisku akcia Apokalypsa – 15 Years Anniversary a pri tejto príležitosti vám prinášame praktické informácie k akcii.

PLÁN AKCE

Stáhněte si kompletní mapu Apokalypsa 15 Years Anniversary 

apo37_mapa

PRODEJ VSTUPENEK NA MÍSTĚ

Z důvodu velké kapacity pavilonu P se budou i na místě prodávat vstupenky a to:
STANDARD – 899 CZK
VIP – 999 CZK
VIP GOLD – 2499 CZK

ZÁKLADNÍ ÚDAJE

termín akce: 28.února 2014
začátek vpouštění do pavilonu P: 19:00

VSTUP NA BVV (BRNĚNSKÉ VELETRHY)

PĚŠÍ : Použijte bránu č. 7
VJEZD VOZEM: Použijte bránu č. 9 pro vjezd na hlídané parkoviště

PARKOVÁNÍ

PARKOVÁNÍ NA VOLNÉ PLOŠE: Bude zpoplatněno brněnskými veletrhy – parkoviště je hlídané a nachází se před pavilonem P.

PARKOVÁNÍ VIP: Pro VIP je parkování ZDARMA, je součástí VIP vstupenky nebo akreditace a nachází se z boku pavilonu P.

PARKOVÁNÍ VIP GOLD: Pro VIP GOLD je parkování ZDARMA, je součástí VIP GOLD vstupenky a nachází se z druhé části pavilonu P.(vlevo)

VSTUP DO PAVILONU P

Vstupenky STANDARD – Hlavní brána pavilonu P bude rozdělena na několik koridorů, přičemž každý Vás přivede k turniketům, které zkontrolují pravost vstupenky.

Vstupenky VIP – Z boční strany pavilonu P bude připraven VIP vstup, který bude rozdělen na 2 koridory viz. mapka. U vchodu bude pro VIP návštěvníky šatna ZDARMA.

Vstupenky VIP GOLD – Úplně nový a soukromý vchod pro majitelé VIP GOLD vstupenek najdete u vchodu Elektra stage viz. mapka. U vchodu bude pro VIP GOLD návštěvníky šatna ZDARMA

Samotné vchody pro majitelé všech vstupenek budou označeny.

Upozorňujeme na možný výskyt dealerů s lístky z médii, či s falešnými napodobeninami. Pravost lístků zaručeně ověří až naše turnikety! Neriskujte tak zklamání v podobě zákazu vstupu na akci. Jediné pravé vstupenky zakoupíte v oficiálních předprodejích akce a na naší pokladně na místě. Podporujte pořadatele, nikoliv zloděje.

Se vstupenkou VIP a „standard“ není možné opakovaně opouštět a zpětně navštěvovat pavilon P. Pro pobyt na čerstvém vzduchu či kouření doporučujeme navštívit zimní zahradu (mezi Cubbo a Elektra stage), kde budou také občerstvovací stánky. Opakované opouštění pavilonu P mohou využít pouze majitelé VIP GOLD.

ŠATNY

Velkokapacitní šatny budou umístěny přímo za tribunami hlavního pódia. Díky velikosti pavilonu P tak nebudou vznikat velké fronty a čas strávený krátkým odbavením si už můžete zpříjemnit poslechem produkce z hlavní stage. Šatny jsou nachystané pro dvojnásobný počet návštěvníků než očekáváme a otevřeny budou od začátku až do konce akce.

BEZPEČNOST AKCE 

O bezpečnost a hladký průběh se bude starat více než 80 prověřených a proškolených osob. Tento personál jako „pořadatelská služba“ je tu pro vás. Zeptejte se proto jeho členů na vše, co chcete k akci vědět. Na Apokalypse bude také záchranná služba a profesionální zdravotníci. Prosíme o prostudování plánku akce, ať můžete snadno najít vše, co je pro vás nachystáno. Je to vaše noc a my chceme, abyste si ji užili na maximum.

WC A HYGIENA 

Toalety najdete při hlavním vchodu ve vstupní hale (FOAYE), dále přímo v pavilonu P u hlavního pódia, další velkokapacitní toalety se nachází u pódia Elektra stage. Držitelé VIP & VIP GOLD vstupenek budou moci využít toalety na galerii hlavního pódia. Prosíme udržujte čistotu a pořádek, ať si můžeme všichni užít akci ku všeobecné spokojenosti. Děkujeme.

NA AKCI JE ZAKÁZÁNO

Do pavilonu P je zakázáno vnášet: vlastní jídlo a pití, drogy (tvrdé i měkké), sklo, aerosolové rozprašovače, hole, plechovky, plastové / PET lahve a ostré předměty a jakýkoliv jiný předmět, který by mohl ohrožovat návštěvníky akce. V případě jakýchkoliv komplikací má náš bezpečnostní tým poslední slovo. Oblečení anebo jiné viditelné fyzické znaky na vzhledu, které vyjadřují explicitní politické, sociální hnutí a skupiny, jsou zakázány. Vstup zvířatům je zakázán.

BARY & OBČERSTVENÍ

Na hlavním pódiu bude celkem 6 zásobených barů, další bar najdete na galerii. Cubbo stage a Elektra stage nabízí celkem 4 bary, které jsou umístěny přímo u pódií s dobrým výhledem na vystupující umělce. Součástí akce jsou samozřejmě stánky s jídlem, party doplňky a různé aktivity našich partnerů.

MERCHANDISING APOKALYPSA

Apokalypsa spustila svůj oficiální merchanding k této akci. Prostudujte si naši nabídku zboží, na akci budeme mít stánek! https://www.merchmania.cz/apokalypsa-electronic-music-festival/

VIP GOLD BARY

Majitelé VIP GOLD vstupenek mají po celou dobu alko/nealko zdarma. Výdejní gratis bar se nachází v zázemí hlavního pódia, tedy v místech, kde můžete potkat všechny vystupující umělce. Prosíme, jelikož se jedná o backstage, o slušné chování a respektování umělců chystajících se na svá vystoupení.. Do backstage se majitelé vstupenek VIP GOLD dostanou z boku pódia (z pravé strany, z pohledu návštěvníka na hlavní pódium)

PROPAGACE JINÝCH AKCÍ

Jakákoliv reklama je zakázána. Návštěvníci nemají oprávnění distribuovat letáky, plakáty či jiné propagační materiály během akce v prostorách pavilonu a na parkovišti. Pokud chcete zviditelnit nějakou z vašich parties, kontaktujte nás.

Gambrinus Excelent main stage
19:00   OPEN
19:30 – 21:30 SPIROS KALOUMENOS
21:30 – 22:30 NOIS
22:30 – 00:00 EGBERT & SECRET CINEMA LIVE
00:00 – 02:00 PAN-POT
02:00 – 03:30 KEN ISHII
03:30 – 05:00 GARY BECK
05:00 – 07:00 CARI LEKEBUSCH 

mainstage

Cubbo hard stage
19:00    OPEN
19:30 – 21:00 PETERSON
21:00 – 23:00 GOLPE
23:00 – 01:00 MALKE
01:00 – 03:00 FERNANDA MARTINS vs SHEEFIT
03:00 – 05:00 FRANK KVITTA
05:00 – 07:00 BUCHECHA 

cubbostage

Elektra clubbing stage
19:00 – 20:00 FLY
20:00 – 21:30 SEBASTIAN DELUCA
21:30 – 23:00 MISA SALACOVA
23:00 – 00:30 MICHAEL J
00:30 – 02:00 LUCCA
02:00 – 04:00 VALENTINO KANZYANI
04:00 – 05:30 ORBITH
05:30 – 07:00 SUBGATE

elektrastage

Děkujeme za Váš zájem a fanouškovskou věrnost – jsme tu 15 let jen díky Vám

vizual

Zdroj: Apokalypsa crew