Apkalypsa: Sasha Carassi – Hudobný priemysel je už presýtený nekvalitnými sra*kami.

…říká objev italské techno scény a černý kůň letošní Apokalypsy, který si na propagační rozhovory příliš nepotrpí a raději jednou větou, pěkně od srdce řekne co si myslí. Ostatně i to je důvodem, proč většinu času věnuje produkci, díky které trhá žebříčky prodejnosti a dokazuje tak, že „neapolská škola“ má stále co nabídnout.

carassi_APO36

Jak bys popsal svou techno evoluci?
…příliš rychle a ne moc zajímavě… (smích)

Kdo je pro tebe DJem číslo jedna?
Danny Tenaglia je mým oblíbencem a zároveň dobrým kamarádem. Je příkladem chytrosti a pokory.

Bavilo by tě věnovat se i jiným hudebním stylům?
Jasně, třeba jazzu nebo soulu J Určitě by mě to bavilo!

Takřka každý světový DJ má v současnosti svůj vlastní label. Ten tvůj –  Phobiq – funguje takřka jako rodinný podnik. Přináší to i nějaké úskalí?
Máš pravdu, že momentálně v labelu pracuji se svou ženou Rosou, ale díky Bohu, že ona je skvělým business partnerem! Důležité v současnosti je především dělat hudbu profesionálně, s láskou i zapálením a nejen „pro zábavu“, protože hudební průmysl je již přesycen nekvalitními sra*kami.

Itálie je po celém světě mimo jiné známá díky své kuchyni. Jak to máš s vařením ty? Baví tě vařit a zkoušíš na cestách i cizí kuchyně?
Samozřejmě, že miluji italskou kuchyni! Stejně tak zbožňuji vaření pro mé blízké a nebojím se ochutnat i lokální kuchyně v různých státech, kde zrovna hraji. Obdivuji španělskou kuchyni, ale Itálie je prostě Itálie.

apokalypsaB1-new

Zdroj: Apokalypsa